Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Saturday, 1 October 2016

apa yang saya amalkan untuk kulit bebas jerawat, sihat, gebu dan putih! :D

Assalamualaikum....

last bersiaran dekat blog ni bulan februari hahaha

ada yang rindukan kite tak? kehkeh

bukak2 blog ramai gilerr komen dekat post2 lama.

aya dah approve semua komen.hehe

okkkk berbalik pada tajuk di atas,

apa yang aya amalkan untuk dapatkan kulit yang sihat,bebas jerawat, kulit berminya dan etc segala mak nenek masalah kulit tu kan.

korang pernah dengar DIANZ VITAMIN ?

ada yang dah cuba?

korang boleh google pasal produk ni.sebab aya pon kalau nk cuba apa2 produk memang aya google habis-habisan dan study pasal produk tu dulu. dah puas hati baru decided untuk beli! :D

TARAAA MY DAILY SUPPLEMENT !

dah lama aya amalkan. so aya nak share dengan korang.

dulu muka aya macam ikan kembong,
sekarang boleh la feeling2 emma maembong

KAHKAHKAH *gurau jerkk :P

okayy mari cerita apa kebaikan DIANZ ni. fungsi dia?

🍊Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan 🍊Kulit lebih glowy dan berseri 🍊Mencantikkan kulit 🍊Melembapkan kulit 🍊Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati 🍊Menghilangkan parut muka/badan 🍊Mengurangkan minyak pada kulit muka 🍊Mengurangkan ekzema 🍊Mengurangkan resdung 🍊Membantu menegangkan kulit 🍊Merawat kulit kusam 🍊Merawat tona kulit tidak sekata 🍊Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru


Apa kandungan dalam DIANZ ?


Complete 5 in 1 tablet DIANZ VITAMIN❗️
1000mg Vitamin C daripada oren
1000mg Vitamin E daripada maqui berry
2000mg Pure Collagen
2000mg Glutathione
550mg tambahan serbuk mutiara

haaa gittewww

korang rasa macam tergoda tak? 
please laaa tergodaaa *puppy eyes :D

KAHKAHKAH

ok laaa dah kate DIANZ ni best kena la tempek pic kan. kikiki

terasa diri ku begitu berharga kehkeh


harga DIANZ??

TERLAJAK MURAH OIII

hanya RM45 je spend sebulan untuk nak cantik!

apaaa?? 5 in 1 tablet hanya rm45??

ya ya yaa betol betol betol!

bukan cubaan or trial spm tau *merapu



siapa yang tergoda boleh contact  fb AYA ZUKI / whatsapp 013-4998685

jom jadi cantik! penat laa muka berbintik2 macam bijan kan. ku pernah merasaiinyaa.

okk nanti aya update dgn lebih kerap lagi ehhhhh



lot of love,
Aya :)


nuffnang