Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Sunday, 7 February 2016

saya mommy to be! yeayy :)

Assalamualaikum :)

alhamdulillah minggu ni dah masuk 17 weeks my pregnancy! hehe happy sangat..dah start rasa baby kick dgn smooth je..cepat saya rasa..mungkin sebab saya kurus..perut xde lemaks sgt..so cepat rasa hehe.

alhamdulillah sepanjang pregnant ni saya ambil set lengkap hamil shaklee. memang best sgt..memang saya amalkan dgn konsisten..teringat kata2 sifu cpm honey saya kita nak lahirkan anak yg sihat dan berkualiti..

bukan sekadar jadi ibubapa..tapi saya nk bg yg terbaik untuk baby saya..tak kisah berhabis duit asalkan baby sihat sempurna.

Btw saya terpengaruh nak add on set hamil salindah...siapa pernah cuba set hamil salindah? saya banyak baca feedback yg positif..kata mereka anak sgt2 bijak dan aktif ( bukan aktif yg annoying la hehe) aktif yg baik..ehhh gituu hahah

biasalaa kann anak pertama ni ekcited dia lain sikit hehe..


berinai

mekap resepsi 19/9/2015

resepsi :)

auww :')

my baby ;')



tak sempat update  pon kan pic kawin hari tu huu
tak berkesempatan..
update preggy terus jela haha
siapa ada instagram boleh la follow saya dekat sana..
saya lg aktif di instagram @ayazuki222

2 comments:

nuffnang