Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 25 January 2016

Nak share pengalaman saya amalkan Dwi Dara Collagen Complex




Assalamualaikum..hari ni nak cerita sikit pasal satu produk yg best ni..haha saya kan suka review produk2 yg saya consume..nak share lg dengan korang..pengalaman saya..benda bagus kena share..saya dah cuba almost 1 bulan..dan saya rasa produk ni sangat bagus..tambah2 berasaskan buah buahan yg bagus utk kulit dan kesihatan..siapa dekat sini pernah cuba Dwi Dara Collagen Complex? ce citer sikit..hee


Ok Dwi Dara COmplex ( DDC) ni berasaskan ekstrak anggur, oren yg kaya dgn vit c, apple merah, lemon, madu, buah delima, dan kurma..perghhh tu semua ada khasiat yg tinggi! bayangkan semua tu bergabung..memang gabungan yg mantap..gitteww

semua khasiat tu korang boleh dpt hanya dlm satu sachet je!


Cara saya ambil sehari 1 sachet dan minum air banyak2..selalu ambil pagi2 time breakfast tu..dan minum air 3 liter sehari..korang nk cantik jgn pemalas sgt nk minum air banyak2 ehh..nak cantik x? alang2 dah beli sila la amalkan dengan cara yg betol..dan tolong rajin sikit naaa..ni xmo minum air byk2 sebab tak larat ulang gi toilet..haip!

DDCC :)



Basically, Dwi Dara Collagen Complex ialah health & beauty liquid supplement yang mengandungi 20 sachets seunit. Supplement ni sangat mudah, just koyak dan minum saja. Tak perlu bancuh atau shake :)


Produk ini sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas. Wanita hamil, wanita menyusukan bayi dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikkan juga boleh consume :)


Bertindak untuk memutihkan kulit, menghilangkan jerawat, kurangkan kulit berminyak!


haa jom cantik2 korang..utk kepuasan sendiri jugak kan..ni tgk muka sendiri dekat cermin pon malas kalau dah kusam..suami pon sejuk hati tgk bini lawoo kehkeh :P


how to consume: 1 sachet per day preferably 1 hour before breakfast :)



Pengguna boleh dapat banyak benefits dari produk ini (please refer the attachment pic hehe).



Gabungan yg mantap ni rugi siapa yg x cuba! semua dalam satu sachet je!







Korang baca ni kebaikan DDCC :)





ni pic latest selepas consume Dwi Dara Collagen Complex selama sebulan!

jerawat cepat kecut, kulit sekata,parut jerawat cepat hilang, luka cepat sembuh!

glowing je kulit bila mekap..dan sennag nk apply mekap..
kulit rasa lembut dan fresh!


naked face! hehe

siapa yg pernah cuba? share la pengalaman hebat korang lepas amalkan DDCC yg super duper best ni! :) 



kalau ada yg tanya kat mana nak dapatkan Dwi Dara Collagen Complex ni..di sini saya sertakan link. KLIK je naa!

siapa nak cantik dan sihat cepat2 klik link yg diberi! :)


 Instagram: @dwidaraauthorized KLIK SINI!!

Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex


hotline: 018-219 5350






nuffnang