Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Wednesday, 12 August 2015

serik dengan produk local !

haaaaaaaa baca tajuk pon dah kembang kempis hidung..huhu
sebenarnyaa saya memang dah serik dgn produk  local. dah banyak yg saya pernah try..dan survey.. kebanyakan produk local ni rebranding je uols :(

seriuslyyy..saya memang serik..pengalaman saya awal2 pakai memang kulit flawless habiss.memang berkesan bila guna skincare local ni.. awal2 memang caantik,licin ,gebu flawless! lama2..??? habis muka  naik bintik2.. lepas tu saya terus buang semua skincare tu..restkan muka dah dekat 3 bulan slow..pakai sabun pencuci je..and now berjinak2 pakai set skincare berasaskan semulajadi.organik! produk dari US.. shaklee. saya guna skincare dan supplement dari shaklee.semua produk dari shaklee.. nanti nk try set penjagaan rambut shaklee pulak..produk shaklee ni dah lebih 50 tahun dipasaran. biar effect lambat asal sihat dari dalam.and now my skin is getting better..gittewww hihihi.alhamdulillah :)

shaklee produk organik dan halal yg penting..memang best la pakai.kulit rasa lembut..sy pakai set nutriwhite shaklee. memang ok!! alhamdulillah nak pakai shaklee je..supplement shaklee memang dah lama amalkan..baru nk berjinak dgn skincare hehe.

and now saya amalkan vitalea shaklee jugak utk buang radikal bebas dlm badan..fuhh..

saya amalkan vitamin c plus shaklee + esp shaklee + vitalea shaklee

testimoni saya sendiri memang rasa sangat super awesome!

kulit makin cerah..feeling2 gebu..huhu dan berseri..yelah effect dari pakai produk local tu kulit muka jadi kusam! stress mak! now dah nmpak makin berseri balik..dan rasa badan bertenaga nk g keje..selalu saya ngantok tau kat ofis..sekarang dah bertenaga..tak rasa ngantok..dan gastrik dah xde! sebab amalkan esp shaklee.hehe


kulit pon makin cerah dan mulus dengan vitamin c shaklee.memang puas hati la amalkan shaklee. tapi ingat!! kalau uols nk kulit cantik atau nk amalkan supplement kena minum banyak air!! wajib ye! bukan sunat..dah jatuh wajib..sebab nk bersihkan buah pinggang.yelah uols ambil mcm2 kena la cuci buah pinggang.nak cantik jgn malas please..kalau ada yg ckp alaaa x larat laa nak minum air..alaa x larat laa nk ulang ke toilet terkencing sebab minum air byk..haaa suka hati uols laaa.lepas tu bila x berkesan salahkan produk.tp diri sendiri x amalkan dengan betul. alhamdulillah rasa puas hati sgt amalkan shklee sebab vit c organik.semua produk dari shaklee organik. bukan dari vit buatan mcm kebanyakan produk local. hee xmauu dah laa.bukan xnak support produk local.tp pengasas sendiri xtau benda apa dlm produk dorang. benda berkait muka jgn main2..boleh jd gaduh oo HAHAHAH

Ok laa korang pandai2 research la sebelum nk pakai apa2..jangan cepat terpengaruh dgn testimoni..memang berkesan tp sekejap je..nk hadap muka teruk lepas tu..fuhhh boleh meroyan..huhu

ok laa nanti kita cecite lg hehe..


cleanser nutriwhite shaklee



set lengkap shaklee



ok byeeeeeeeeee :)

ouh lupaa kalau uols nak try boleh contact no ni 0134998685

nak cerita pasal masalah kulit korang pon boleh.nk minta suggest apa tauu..


1 comment:

  1. nak pakai sesuatu produk memang nak kena tengok kesesuaian...

    ReplyDelete

nuffnang