Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 11 August 2015

produk selamat berasaskan semulajadi : nutriwhite skincare Shaklee

Sebenarnya produk Shaklee ni banyak, dari kesihatan dalaman keluarga kepada kesihatan rumah dan kecantikan luaran. Semua ada.

ada yg tertanya-tanya apa beza set kecantikan kulit shaklee dan set nutriwhite shaklee ?

Bezanya ialah nutriwhite untuk kegunaan luaran.. set kecantikan shaklee pula untuk cantik dari dalam.


Bagi yang telah menggunakan produk supplemennya, mesti dah rasai perubahan positif kan.Harga Produk pun berpatutan dengan kesan yang memberangkan. Alhamdulillah






Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semula jadi dan bebas bahan kimia dan amat berkesan untuk penjagaan kulit muka.

Produk ini menjadikan kulit muka sihat dan bersih  dengan bahan bahan seperti rumpai laut, Alga hijau, dan strawberi begonia dan lain lain. 


Selepas 3 tahun saintis jepun dan amerika Shaklee bekerjasama mengkaji. 16 bahan semulajadi terbaik telah terpilih.



Antara Kelebihan Set Nutriwhite Shaklee ialah:-

1.       Membantu mengawal keradangan kulit
2.       Pengurangan tompokan pada kulit
3.       Memberi kelegaan pada kulit
4.       Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
5.       Melmbapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
6.       Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
7.       Membuang toksin


Apa yang best guna sikit je, satu calit menghasilkan buih yang sangat banyak.

Memang sangat jimat dan murah harga nya.. Boleh cuci satu muka dengan sekali cucian.

Terkejut juga dengan saiznya ni. 150ml satu pek. Boleh tahan satu tahun dari kawan kawan lain yang dah lama guna.

Sambil sambil tu kita segarkan kulit dengan masker esp.

Apa yang membezakan produk ni dengan jenama lain ialah takde bau wangi. Biasa biasa je. Tak macam brand lain.

Sesiapa pernah makan Vitamin B complex Shaklee? Bau dia kuat sikitkan

Sebabnya sama, tiada pewarna dan bahan kimia dalam ni. Jadi bau pun semulajadi.

Tapi kita beli pencuci muka untuk bau wangi masa cuci ke?

Tak kan? Yang penting berkesan


Yang penting selamat dan takde kesan negative pada kulit.


Testimoni Set Nutriwhite Shaklee


Ada banyak testimoni lg testimoni.tp tak larat nk upload la uols..







Dari yang kulit normal ke kulit berminyak. Semua sesuai pakai. Semua bahan semula jadi.




Berapa Harga Set Nutriwhite Shaklee ni?

Jangan terkejut ye. Untuk pek sebesar 150ml dan cukup setahun ni, harganya tak sampai RM120 pun.

Kalau RM120 bahagi 12bulan, sebulan baru RM10 lebih.

Makan McD dan KFC harga macam ni pun tak kenyang kan.





Set Lengkap Nutriwhite Shaklee


Terdapat 7 produk lengkap untuk kesan menyeluruh penjagaan kulit muka yang cantik dan sihat.

set lengkap




Set Asas Nutriwhite Shaklee

Jika nak cuba dulu, saya galakkan dengan set asas.

Kesannya sangat baik dan tahan lama.

set asas


Shaklee tak buat promosi besar besaran macam brand lain. Apa yang mahal dengan produk SK11 dan Estee Lauder tu antara sebabnya ialah IKLAN.

Ya kos iklan dan pemasaran memainkan peranan penting. Kita dah jimat banyak. Produk berkualiti tinggi pada harga murah.

Sebenarnya banyak lagi produk bagus diluar sana yang kurang diketahui sebab pemasaran tak bagus. Tapi bila ambil kira kos marketing, produk pun jadi mahal.

McD dan KFC pun mahal sebab iklan. 

Jadi Harga Set Nutriwhite ni amat berpatutan. Apa yang penting kesan positif pada wajah kan?

Dan sy syorkan dengan beli Set pencuci muka nutriwhite shaklee. 

kita mula dengan yang murah dulu. Alhamdulillah memang berbaloi untuk duit kita.

Harga produk yang murah ni .. kalau nak dibandingkan dengan kepuasan  memang sesuai dengan pepatah alah membeli menang memakai.

Jadi kawan kawan, kalau nak cuba, ambil set asas nutriwhite shaklee yang mempunyai pencuci muka terbaik dan berkualiti ni.

Bukan sejauh mana jenama tu GAH di TV dan iklan.

Moga anda berpuas hati dengan review harga dan produk set kecantikan muka shaklee ni.

Banyak lagi tips menarik sy akan kongsikan untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan orang perempuan.mana yg saya tau saya kongsi..hehe :)



berminat nak cuba produk dari shaklee?
hubungi saya! whatsapp je tauu.

ayazuki
whatsapp 013-4998685
Shaklee Independent Distributor ID: 1208166






credit to: mazni

No comments:

Post a Comment

nuffnang