Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 18 August 2015

help me! :'( #nuffnang





siapa tau cara untuk bukak balik akaun nuffnang? dah lama x bukak.pelik betol emel yg saya guna tu dia ckp x valid.bila sy nk reset password x boleh.dan bila sy bukak akaun nuffnang baru x dapat nk link kan dgn blog ni sebab dah ada link dgn akaun nuffnang lama..mcm mana ni?? tolongg saya siapa tau :(

7 comments:

  1. samala dgn muni . . dh try byk kli dya ckp tak link dgn akaun bru . buntu btull.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaa kannnnnn..sedihhhhhh..sama mcm aya..

      Delete
  2. kol terus nuffnang,
    sebba nona baru2 ni, nk bukak balik, then dy ckp, dah expired, pstu nk buat balik, x bole gne details yg sama, so kol je nuffnang, hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh yekeee.okkk aya try kol

      Delete
    2. tapii apa no nuffnnag..cari x jumpaa

      Delete

nuffnang