Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 9 July 2015

haiii

assalamualaikum!!


hai uols!! hee dah lama giler tak update blog.hee..maklum la busy sekarang ni sejak dah kerja..hehe
blog pon dah terabai..ni pon curi2 update dekat ofis jap..
sebenarnya mengantukk haha :P

buat pengetahuan uols sy dah berhijrah ke selangor..(cewahh kemain hengkau ehh berhijrah :P)
saya stay dekat puchong..sebab ofis baru dekat sini..almost 3 month daa kat sini..alhamdulillah seronokk..tp i rindu la ofis lama dekat sabah..hehe.dua2 best..tp ofis lama kerja banyak sikit..tp i suka je sebab banyak buat 3d dan interior.banyak timba ilmu dan pengalaman..dekat ofis lama di sabah i kerja selama 6 bulan dan resign..lalu berkerja di puchong sekarang..huahua.sooo dah ada 9 bulan pengalaman..ehhh cop cop.. i praktikal dekat firm arkitek di perlis 6 bulan...so total pengalaman 1 tahun 2 bulan..(yeayy boleh demand gaji nanti :P haha). actually kan i suka kerja dekat firm architect lg firm kontraktor..sebab architecture memang bidang i..mcm dekat sabah dulu i kerja dekat firm architect.best walaupon stress jugak kan..standard la mana2 keje pon stress..tido pon stress haha.tp suka sebab banyak buat 3d..mcm sekarang dekat puchong i kena buat construction..huwaaa dah la x sukaa construction.tau x masa study dulu paling benci subjek construction...xsukaaaa...tp dari segi environment lebih suka dekat firm baru sekarang ni..sebab syarikat ni besar dan banyak staff..dan mcm2 benefit yg dpt.dan kerja pon x banyak! haha. tp rinduu nak buat 3d dan interior T___T

hurm hurm k lahh nak sambung buat kerja.kang kena luku dgn bos.baiii

eh uols siapa ada instagram hai hai la kat saya ahaha (tak malu) @ayazuki222


baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

3 comments:

nuffnang