Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Wednesday, 21 January 2015

macam mana nak hilangkan blackhead dan whitehead?nahh tips yang paling berkesan!




ORANG MALAS SURE KENA BELI PRODUK NI

FLORAL MASK BY DIAN PIXY

hanya sapu pada muka / hidung yang terdapat banyak whitehead / blackhead yang berkerak,beketul2.. tunggu 20 mint.. dan anda lihat hasil nya. tak perlu susah2 picit.. korek hingga meninggalkan PARUT!!


100% di jamin berkesan.. Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia.
JANGAN menyesal pipi dan hidung anda di tumbuhi jerawat besar2 kerana anda mengabai kan whitehead yg berketul2 dan berakar dan mengakibatkan liang roma tersumbat !!

 whatsap terus ni kalau nak try 0134998685

packaging baru

banyak yang fake tau sekarang ni..yang packaging lama punya..yg packaing baru yg ni...sebab byk yg fake pengasas buat packaging baru...packaing lama dah tak keluarkan dah..dah pengasas dah suruh semua stokis2 dan agent pulangkan stok lama..dan ganti yg packaging baru...jd lepas ni kalau jumpa packaing lama itu adalah fake!!



floral mask adalah trusted branding . sgt berkesan utk mghapuskan whitehead / blackhead. kte dah dpt beribu testimoni

yang penting kaler purple . first in malaysia masker peel-off purple kann ??

new packaging
- penutup purple
- stiker di print pada botol ( tak boleh koyak)
-hologram bulat
-ada kkm



packaging paling latest







revolusi floral mask   


revolusi floral mask

dari kanan
1. floral mask pack putih 100ml
batch jun2013. takde keluaran dah

2. floral mask soft purple batch jan 2014
tkade keluaran dah

3. floral mask purple batch jun 2014.takde keluaran dah . utk batch jun 2014 .. jaga2yeaa ada yang fake. no kkm diorg cetak blkg botol tak wujud .. dan pihak dian sdnri pon tak keluarkan kan dah.

4. terkini dapatkan pack terbaru !! new pack floral mask. purple berry. ada hologram bulat tulis dian pixy. stiker pada botol tak boleh di koyak. penutup purple.
ada kkm di cetak blkg botol . harga market rm39.90 


















yang fake packaging lama.kaki kartun x sama..
yang fake kaki terkeluar..yang ori kaki kat dalam



blogger no 1 malaysia

ainan tasneem

blogger femes pon pakaii
izzue islam pon layan floral mask ni okk..dia ckp bestt

pelakon syafie pon pakai











saya adalah stokis sah floral mask by dian pixy...boleh dapatkan yg ori dan packaging baru dari saya.. nak beli borong pon bolehh :)

whatsap 0134998685

instagram @houseofsofieya






7 comments:

  1. npk macam berkesan bile tengok testimonial pengguna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup berkesan..nanti sy akan ajar cara guna yg berkesan sampai tertanggal semua dari akar ;)

      Delete
  2. Macam menarik jer produk nie... Nak try ke tak nak ... hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try! baru bertambah2 handsome! haha

      Delete
  3. macam menarik je. Jemput singgah blog saya http://mummynaura.blogspot.my/

    ReplyDelete

nuffnang