Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 16 October 2014

riview syma beauty skincare





assalamualaikum..

hai kesayangan semuaa..nampaknya lama beno aya x update  blog..memang x sempat sangat..
lepas graduate 5 bulan yg lalu memang jarang update..
buat pengetahuan uols aya dah bekerjaya sekarang..ececece.. wanita bekerjaya giteww heee.. i love my job..

ok berbalik kepada topik asal..merujuk tajuk dia atas..cewahh..aya nak review skincare yg memang super duper triple best sangat!! serius tak tipu! aya memang puas hati pakai..suka picit2 pipi sendiri..rasa licinn jee..

taraaaa ni laaa syma beauty skincare tuu..

pengasa syma beauty
 


cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P
semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..










ni antara testimoni yg berjaya..byk sgt testimoni bukti keberkesanan produk ni..x larat nak upload..heee

uols boleh follow ig @houseofsofieya 
byk update kat situ..

okk soalan yg femes ada kelulusan kkm ke??
heyyy  mesti la ada tau! produk ni selamat! no noo jangan sesekali pakai produk yg xda kelulusan..rosak mukaaa...



ni ada citer sikit kebaikan syma beauty ni


Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER.

-SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik

Rm66 sahaja untuk sm dan rm72 ss

Free postage

Whatsap 0134998685





Seperti yang anda dapat lihat, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan. 
Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk ni sila layari


Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only 

Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat  SYIMA GLOBAL ENTERPRISE 

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ; 
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K. 
Syma Day Cream: NOT140905187K. 
Syma Night cream: NOT140905188K


jom dapatkan kulit cantik :)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? Berminyak dan tak berseri? Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik? #jomjadicantik dengan syma beauty. Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Rm66 sm dan Rm72 ss. Murah dan mudahnya? Tak percaya? Jom sertai #beautyfacesofsbs hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik. 


So apa lagi nak ragu-ragu, jom pm melalui whatsapp sekarang +60134998685

Rm66 sm, rm72 ss






atau pon boleh KLIK SINI--->  HOUSE OF SOFIEYA


19 comments:

  1. Replies
    1. seminggu lepas dia release produk ni..kiranya first batch pakai..sekarang dah set keduaaa

      Delete
  2. skincare ni punya packaging cute sangat :)

    ReplyDelete
  3. mak aii. cantik cantik semuanya.. ploles habis ni.

    ReplyDelete
  4. Dah lame tak aya pakai?ad side effect ke?

    ReplyDelete
  5. Dah lama ke awak pakai? Baru tengok skincare ni kat instagram. Night cream melekit2 tak ? Day cream dia pulak berminyak tak? Saya ni kurang berminat kalau krim berminyak ni, sebab muka saya pun jenis cepat oily :)

    ReplyDelete
  6. Dah lama ke awak pakai? Baru tengok skincare ni kat instagram. Night cream melekit2 tak ? Day cream dia pulak berminyak tak? Saya ni kurang berminat kalau krim berminyak ni, sebab muka saya pun jenis cepat oily :)

    ReplyDelete
  7. Sy nak thu produk syma nie ad tak jual kat area kuantan??

    ReplyDelete
  8. Hi,
    Actually saya da pakai seminggu set ni. Best tau. Mula2 cm agak was2. Krim malam n day cream die tak lekit langsung. maybe org akan ingt texture die mesti cm tia amelia ke apa. but set ni lain texture die. bila tepek kat muka rasa lembut. and paling best die bole cmpur product lain. contohnye saya pakai toner safi rania sebab tak pedih takde alcohol. pastu tepek la day./nite cream. Alhamdulillah seminggu pakai ni nampak skin ada abit glowing

    ReplyDelete
  9. saya pakai pun mjd..dh nk msuk 5bln..dulu muke byk jrwt..hihi..pas pkai syma mmg jd..

    ReplyDelete
  10. jemput baca entry baru saya..cara saya rawat muka sekarang :)


    http://ayazukiiscullen.blogspot.my/2015/09/skincare-baru-saya-setelah-rehatkan.html

    ReplyDelete
  11. naek jrawat blik lpas 5 blan kah??

    ReplyDelete
  12. saya dah stop pakai syma beauty :)

    ReplyDelete

nuffnang