Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 20 October 2014

i love syma beauty

Assalamualaikum...

Nak cerita pasal skincare..sebab sy memang minat bab2 ni hehe..seperti di pos saya sebelum ni..kalau siapa yg ada singgah baca tentu dah tau saya sekarang guna syma beauty skincare,..sekarang alhamdulillah dah masuk set yg kedua..sebab puas hati dgn kesan produk tu..sebab tu repeat set..

Sy memang BOIKOT produk yg xda kelulusan kkm,produk dari indon yg kebanyakan dari sabun sampai krim semua sebiji sama.just rebranding produk letak nama sendiri..memang awal2 saya bye2...produk syma lain dari yg lain..sebelum guna sy search dulu apa kata org ramai..xda nampak komen negatif pon..


Produk yg pedih,mengelupas teruk,muka merah bila kena panas,muka rasa panas, saya tolak awal2..sebab mesti ada bahan yg meragukan..

Beauty not pain ok..


Alhamdulillah Saya percayakan produk syma ni sebab sabun dia best rasa bersih je...krim dia pon best dan x melekit2 dan berpeluh bagai..senang cakap semua sedak belakoo..

Yg penting x sakit bila pakai..x menderita sebab nk cantik..ada kelulusan kkm..selamat!

Sy pon dah cuba semua krim dia kt gelang emas sy dan memang bebas bahan bahaya.-


Ni testi saya selepas puas hati guna






oklah ni tgh update laju2..dok kat ofis lagi ni..ok la dah lambat..nak balik rumahh..lapooooo perut


Siapa nk try boleh order dan whatsap no ni

013-4998685

Harga set ni berpatutan rm66 sm, rm72

Ok byeeee




Thursday, 16 October 2014

riview syma beauty skincare





assalamualaikum..

hai kesayangan semuaa..nampaknya lama beno aya x update  blog..memang x sempat sangat..
lepas graduate 5 bulan yg lalu memang jarang update..
buat pengetahuan uols aya dah bekerjaya sekarang..ececece.. wanita bekerjaya giteww heee.. i love my job..

ok berbalik kepada topik asal..merujuk tajuk dia atas..cewahh..aya nak review skincare yg memang super duper triple best sangat!! serius tak tipu! aya memang puas hati pakai..suka picit2 pipi sendiri..rasa licinn jee..

taraaaa ni laaa syma beauty skincare tuu..

pengasa syma beauty
 


cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P
semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..










ni antara testimoni yg berjaya..byk sgt testimoni bukti keberkesanan produk ni..x larat nak upload..heee

uols boleh follow ig @houseofsofieya 
byk update kat situ..

okk soalan yg femes ada kelulusan kkm ke??
heyyy  mesti la ada tau! produk ni selamat! no noo jangan sesekali pakai produk yg xda kelulusan..rosak mukaaa...



ni ada citer sikit kebaikan syma beauty ni


Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER.

-SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik

Rm66 sahaja untuk sm dan rm72 ss

Free postage

Whatsap 0134998685





Seperti yang anda dapat lihat, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan. 
Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk ni sila layari


Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only 

Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat  SYIMA GLOBAL ENTERPRISE 

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ; 
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K. 
Syma Day Cream: NOT140905187K. 
Syma Night cream: NOT140905188K


jom dapatkan kulit cantik :)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? Berminyak dan tak berseri? Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik? #jomjadicantik dengan syma beauty. Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Rm66 sm dan Rm72 ss. Murah dan mudahnya? Tak percaya? Jom sertai #beautyfacesofsbs hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik. 


So apa lagi nak ragu-ragu, jom pm melalui whatsapp sekarang +60134998685

Rm66 sm, rm72 ss






atau pon boleh KLIK SINI--->  HOUSE OF SOFIEYA


nuffnang