Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 21 August 2014

review loose powder dodo palgantong/3w clinnic powder










Assalamualaikum..hai uols..nak review lg loose powder yg palingbest ni..siapa suka natural mekap eloj lerr pakai loose powder ni..best!ringan je rasa..berasakan mineral pulak..sesuai la siapa yg kulit berminyak dan sensitif..uols tau kan kulit sensitif x elok pakai bedak compaq..sebab menyumbat pori... loose poeder 3w clinnic/bedak dodo ni memang best sebab x menyumbat pori..wajib try tau baru tau ;)




DODO PALGANTONG POWDER/3w CLINNIC POWDER

Rm40 exclude postage

Postage rm6 sm/rm9 ss

Whatsapp 013 4998685

Bedak ni sgt glemer dekat korea n japan...ramai artis2 bersependapat bahawa bedak ni bedak yg sgt bagus..disyorkan pakai bedak ni selepas pakai bb cream unuk nampak kesan yg menakjubkan.

Digunakan oleh Make-UpArtists Professional ini diimport direct dariKorea, dan Best sellingpowder in Korea, Japan and taiwan

Produkini sangat popular di kalangan Bintang FilmKorea dan 4 dari 5 wanitaKorea menggunakan produk yang sangat mengagumkan ini..


Visit Dan follow instagram @houseofsofieya

Dan like page house of sofieya

Tq :)



♡♡♡♡♡♡♡

2 comments:

  1. Orang lelaki boleh pakai tak? :D
    By the way Happy Belated.. Selamat Hari Raya hehehee :D

    ReplyDelete

nuffnang