Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 24 February 2014

mana murni! http://sweethoneybelle.blogspot.com/



kepada murni..pemilik blog ini ---------> http://sweethoneybelle.blogspot.com/


murni kenapa aya x dapat nak bukak blog murni? kenapa private kan?huwaa nak tengok gambar kawin murni.. terpaksa buat entry mencari murni..xtau nak contact macam mana. sobsob

huwaaa



SELAMAT PENGANTIN BARU MURNI!!! SEMOGA BERKEKALAN TILL JANNAH.. 

curi gambar murni :P


aya ingat je tau kat murni...
cepat on blog! (arahan) hahahhaa :P






4 comments:

  1. aya !!!! so sorry !! muni terlupa yang muni privatekan blog
    patutla muni pelik kenapa tak dak balasan dari kawan2 yang muni visit
    ahahahaha nasib baik la aya buat entry ni baru muni tahu muni private
    and now muni dah bukak !! hehehe muni ada masukkan gambar kawen dah untuk first entry
    g tgk yew nanti
    thanks aya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy baiklah nk terjah murni sekaranggg :)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah malam di sini dik..

    ReplyDelete

nuffnang