Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 27 February 2014

love




kemarin kena surprise dengan en.kesayangan..
dia datang tanpa bagitau..konon2 nak bg surprise letteww..
tapi memang surprise pon..terharunyaa awakk!
heee

MyEm0.Com

semalam tengah bad mood pasal kena renew stiker kereta..
tak perasan dah expired..kena saman rm40 dengan lecturer..
geram aku..
terus pergi renew yang baru dengan bayaran rm12.50
kelas kau tempat belajar aku stiker je rm12.50
rasa nak bako bako kangkung je
huuuu

lepas tu kol encik kesayangan meluahkan geram dihati..bebel2 cerita kat dia semua..
blablablablaaaa

lepas je dapat stiker terus keluar dari HEP tu dan nak gerak balik perlis..
tengah2 jalan cari handset nak kol en.kesayangan.tengah jalan tiba2 nak langgar orang. toleh2 terkesima..
jadi blur jap..ehh kenapa muka macam kenal
terus aku menjerit kecil..
hewhewhew rasa nak lompat bintang dan bulan kat situ jugakk!!!!!
en.kesayangan depan mata!!!
hahaha seronok bukan main kepalang.. terus rasa nak masuk main lompat palang..
excited uols!!heeeeeeee

MyEm0.Com

lepas excited semua terus gerak balik perlis.dia follow saya dari belakang..nak balik mandi dan pakai comel2..hohoohh

minta maaf kat awak sebab tunggu saya besiap lama sangat.. awak x marah kan kan kan???heeee senyum comel :PPPPP

MyEm0.Com




lepas tu perut ku berbunyi2 siap rap dan dandut m.daud kilau..
ehh daud kilau dandut ke???? (abaikan)

lepas tu cari tempat nak makan...xtau nak makan apa...pusing2 pergi pacific..jalan2 dalam tu..lepas tu nampak seoul garden..terus decide nak makan situ

best makan kat sini..makan sampai pitam..puas hati makan..ada macam2 sampai semua nak ambil..


awak jadi chef saya eh?

masak masak  masak

Add caption



ini melantak namanya

MyEm0.Com

sepatutnya saya surprisekan awak sebab birthday awak..tapi awak yang surprisekan saya
hehehe thanks awak :)
MyEm0.Com


happy dapat jumpa

bubbly boo

kesayangan
birthday boy :)

MyEm0.Com




dessert pulakk


nomnomnom



MyEm0.Com
memang makan sampai pitam..tiba2 semalam kuat pulak makannya.
sebab happy sangat kot..heee



awakk thanks sangat sebab datang jauh dari shah alam untuk surprisekan saya..
lebiu..
(heee layikkkkkkkkkk)
MyEm0.Com









8 comments:

  1. wow wow wow !! sonoknye aya dapat dating2 dengan buah hati . . muni ni dua minggu sekali ha baru dpt jumpak hubby . . pjj la katakan . . hehehe jeles la kat aya . . hahaha . .

    muni doakan semoga kekal yew hubungan korang sampai akhir hayat dan alwez happy both of u :)

    aya tengok dessert yang last sekali tu terliur r . . nak jugak !!! waaa !!! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok lettew dua minggu sekali....aya ni dua bulan sekali..kalau dia x sibuk sebulan sekali..haha nangisss T____T

      Delete
  2. Sedapnya tgk makanan semua tu dan dessert..alamak lapar di tengahmalm lak haha.. Btw nice blog.. Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti sila pergi cuba..memang puas hati :)

      Delete
  3. Untung la ada org buat surprise..hikhik..

    Kak sally nak makan seoul garden kena cari partner..kalau best baru melantak..hooray!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha aya tiba2 kuat melantak hari tu..nafsu apa ntah hahah siap ulang alik berkali ambil itu ini..oo em gee

      Delete
  4. sekali masuk berapa ringgit ea? kat sini RM50, tak cuba lagi, sbb takde teman nak pg. Takut kalau berdua, makan tak sempat lebam dah tak dapat nak habiskan so, kena pergi ramai2. *curiosity kicks in..camne korang berdua makan begitu byk sekali. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itu la pasalnya..saya pon pelik cemana boleh makan banyak..selalu dua tiga suap dah kenyang..sekali masuk untuk dua orang rm80 lebih mcm tu la..sorang rm40 lebih gitu kot..x ingatt laa..hee

      Delete

nuffnang