Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Saturday, 22 February 2014

busy.





hurmm sekarang x sempat nak update blog berbakul2.. busy sangat sebab last sem.. saya kan robot.last sem kena buat kerja ja..last sem ni x boleh jadi manusia..kena jadi robot.

robot!! robot!! robot!!

hurm lepas habis belajar lagi la busy..busy dengan kerja pulak..habis kerja terus tido sebab penat..
alahaii hidup.. ini semua dunia semata2..hahahah ecewahhhh

nak blogwalking pon xda mood..kalau sempat bukak blog saya hanya sempat blogwalking bloglist saya sahaja.. yang lain tu mana sempat je.. tp saya tetap akan blogwalking bila ada masa..



bloglist

maafkan saya!! saya ada je.. tak hilang dek zaman...hee merapu je..

saya mahu senyum sambil buat kerja.. kerana dengan senyum sedikit sebanyak buat hati saya sedikit tenang..
saya rasa mahu aktif blog balik..fb sangat bosan la..huuuu

boleh x nak up status hari2 kat blog??huuu kang x pasal2 kena lempang pat puloh das..
ok baibai..saya mahu buat kerja..



p/s: terlupa nak isi minyak kereta siap2.esok kelas.!! boleh x esok nak ponteng? fed up.

2 comments:

  1. jemput join segmen...

    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete
  2. hye aya !!
    lama tak datang komen sini
    dah lama benti blog n now i'm back
    hehehe

    aya mcm muni la
    kadang2 tatao nak up apa kat blog tmbh bz dengan keja
    tapi rasa sayng bila tak semadikan apa yang terjadi dekat diri dalam blog
    at least bila free boleh baca balik n senyum sorang2 kan ingat kenangan manis mahupun pahit
    hehehe
    so now lepas dah lama tinggalkan blog i'm back wif new story
    hope tak jadi malas macam sebelum2 ni dh la
    hahahaha :p

    ReplyDelete

nuffnang