Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 6 February 2014

bila Allah menduga






bila Allah menduga..bila tiada seorang pun yang memahami...


:'(

Ya Allah..rasa sdih sangat saat ni..x ada seorang pon yang memahami..
rasa jauh..rasa jarak begitu jauh..

pergi...

Ya Allah nak habis belajar cepat2..itu je yg aku nak sekarang..nk balik bersama keluarga..
nk tinggalkan semua disini..

sudahlah..aku penat dengan manusia....



penat....................






T________________________________________T







5 comments:

  1. Bersabar dengan dugaan itu,, ada hikmah setiap perkara yang terjadi..
    Insyallah setiap kebaikan itu ada balasan baiknya.. ok kuat kan semangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Make sure setiap hari ada buat something yg berharga.. moga kita ada kenangan yg boleh dikenang setiap masa :D

      Delete
  2. salam. dah kenapa tu dear? apapun sabar ya ..

    ReplyDelete

nuffnang