Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 24 December 2013

Selamat Pengantin Baru, Kakak ku yang dulu, bukanlah yang sekarang



Sekarang sudah jadi isteri orang
selamat pengantin baru buat kakak dan kakngah


wanita solehah yang membahagiakan jiwa. Tidak menjadikan kita kusut melihatnya, serabut memikirkannya, sesak jiwa mengingatinya.

“Sebaik-baik wanita dia mengembirakan suami apabila engkau melihat kepadanya, mentaatinya apabila menyuruhnya, tidak menyanggahi suami dalam diri dan hartanya” 

Jadilah isteri yang solehah..semoga bahagia di dunia dan akhirat :)



kakak



kakngah


sweet

malam akad nikah 18/12/13

Alhamdulillah akhirnya dah jadi isteri dua orang kakak ku ini...

majlis belah perempuan 19/12/13




majlis sambut menantu.. 21/12/13 dua2 tema hijau :)
macam comel jerr..macam cantik jer 
^_^



pengapit pon nak bergambar jugak.. senyum dapat dua abg ipar terus :)

gambar kawin yang ni belum gambar rasmi lagi..
nanti letak gambar rasmi pulak..
belum dapat lagi
tak sabar nak tengokkk :)

siapa pulak lepas ni? jeng jeng jeng 
:P





dah lama x update blog tiba2 update terus entry kakak ku sudah kawin..next entry saya kawin pulak ok.hahaha







Thursday, 5 December 2013

blablabla




bla  bla blaa bla
tapi cakap kosong je..bla bla bla
cakap kosong je..
sembang boleh..
cakap x serupa bikin
stressss


xda mood lah uols nak berblog semenjak dua menjak ni..
busy tolong buat persiapan kawin untuk kakak..







nuffnang