Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 21 November 2013

villa nabilla bakal difilemkan




pic credit to my metro

dengar tajuk pon dah seram sejuk dah..
rasanya ramai dah tau pasal villa nabilla yang sedangg hangat diperkatakan sekarang ni macam 
pisang goreng.. gittewww
villa nabila ni xtau kisah sebenarnya yang mana satu.sebab macam2 versi yang ada..
biasalah bila cerita mulut ke mulut ni dah jadi macam2 versi dah..
pelbagai perisa tiruan ditokok tambah kan..
ada yang cakap orang gaji nak harta family ni so dia bunuh satu family..anak perempuan ditanam hidup2 dalam dinding villa ni.. nabila ni anak kepada pemilik
villa ni..sebab tu villa ni dipanggil villa nabilla..
ada jugak versi pemilik rumah ni muflis dan harta disita..oleh itu pemilik rumah ni bunuh diri..lepas tu bunuh sekali anak dia..eh?
macam2 versi lagi laa pasal villa ni kalau search..kalau nak tau sila search..sebab saya nak cerita
banyak2 kang nabilla singgah kat blog ni tak ke haruuu nak tido malam ni..

MyEm0.Com

 hee xdelah..tahyul je semua ni..
saya share pasal kisah ni bukannya bermaksud saya percaya dengan benda2 tahyul macam ni..
cuma rasa tertarik dengan kisah villa nabilla.. lagi satu seni bina villa ni cantik la..ecece 


ok lagi satu nak bagi tau jugakk blog saya akhirnya dah ada baju baru warna pink..kali ni memang puas hati punya.. terima kasih sekali lagi untuk ieya . kali ni ieya buatkan header yang awesome kuasa dua ratus dua puluh dua..

MyEm0.Com

puas hati dengan header dan background baru ni..rasa macam vintage je..hahaha ok fine puji blog sendiri..rasa macam nak update blog 10 entry dalam satu hari dan kejap2 rasa nak blogwalking kat blog sendiri..

MyEm0.Com

walaupun dalam tido..heee ni dah melampau! lempang sikit


MyEm0.Com


maceh banyak2 ye ieyaaa

MyEm0.Com

ok lahh sesiapa yang nak order blog yang comel2 atau tempah header boleh buat tempahan
dengan

ieya (klik)

http://ichigo-michiyo-whiteroses.blogspot.com/

harga sangat berpatutan dan pasti mampu milik.. (ewahh)













26 comments:

  1. tk cukup dgn highland tower, villa nabila pulak nk dibuat shooting. org melayu lebih suka explore cari hantu drp buat benda2 yg berfaedah. haihh :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe mazni.. patot mintak doa agar dijauhkan dari gangguan makhluk halus ni..ni kita pulak nak pergi cari benda tu..

      Delete
    2. betul betul...setuju dgn kak mazni... org melayu lebih suka carik hantu drpd buat kerja2 yang berfaedah kan,hmm...

      Delete
    3. tau xpe..suka cari hantu..kang hantu tu tangkap baru sibuk nak balik pulak huu macamm2

      Delete
  2. betulke nak difilemkan?? waaaaa~

    ReplyDelete
  3. mcm kelakar pulak rasa. instant famous. so siapa hero?
    budak yg hilang itu kah? heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lagi menarik cerita tu kalau budak tu hero..kisah sebenar katakan ;)

      Delete
  4. Sama Hantu Kak Limah.. kisah benar di sungkai, perak.. memang femes kat situ.. lama2 di filem kan.. sekarang villa nabila pulak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh yeke..yang hantu kak limah tu kisah sebenar ye..baru tau :D

      Delete
  5. ouuuhhhh kalau wan seram ah nak pegi kat umah camni :S

    ReplyDelete
  6. pulak dah --'
    baru je cakap pasal ni, dah nak difilemkan pulak,
    dah takde cerita lain agaknya kut nak buat,
    tak abih2 cerita hantu yang bukannya betul pun,
    orang kita suka sangat buat benda merepek, kalau suruh buat benda elok mesti payah. Sigh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau xpe ika..suka sangat cari hantu -_-

      Delete
  7. melayu ni kalau tak cinta, hantu, kalo x hantu, cinta.. itu psl la org melayu mls nk tgk cerita melayu kat panggung wayang dan lebih suka download free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..asyik2 hantu dan cinta atau satu lagi gangster tiada berpisah -_-'

      Delete
  8. hehe.. semua versi dah ada dlm movie.. tak kreatif langsung yg sebar cerita vila ni heheh

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum !
    Baru follow blog Aya. Thanks datang singgah blog kita semalam. :)

    p.s : jangan biarkan misteri Nabila menyelubungi anda. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. thanks dear..semalam x dapat tido..singgah blog awak :)

      tidakkk nabilaa tolong jangan menyelubungi saya :D

      Delete
  10. Terus galmer villa ni dalam masa beberapa hari je...huhu
    susah2 je nak buat movie kan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau xpe..ni mesti pasal kes satu malaysia kena troll dengan budak yg kononnya kena sorok..padahal pergi rumah kawan..macam2 =,=

      Delete
  11. ha finally huhu lambat kot dik oi...
    but this is nice... hurmmm akak x bpe suka sgt ikut citer2 mcm ni.. hari 2 saje dah bpe blog yang pandai2 buat cerita tentang villa ni.. nak tulis tu bagus tapi bagi la betul2 sahih... ok la kalau nak difilemkan jadi lagi famous la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa pasal..xtau versi mana yang betul..xpe kita tengok filem nanti baru tau mana yg betul :D

      Delete
  12. cantik header baru aya yerr, akak byk hari xmai sini terus berubah dah..akak awal2 dah agak ceta tu bohong semata . mungkin ada ja hantu2 kat ctu tapi cerita ni macam terlalu di gembar gemburkan utk jadi lebih menarik ja ..

    ReplyDelete
  13. kenapa macam takde motif je buat filem ni aihh ~

    ReplyDelete

nuffnang