Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Friday, 1 November 2013

siapa macam ni jugak ?



baik ngaku cepat siapa macam ni jugak..

MyEm0.Com





MyEm0.Com






10 comments:

  1. dulu2 masa nak final exam, kepala xleh tima daa jika belajar, tidur le jawabnya tp di hati tetap jeles tgok rakan sebilik study

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha amboii siap tidur terus..heee

      Delete
  2. hehe.. ini semua kebiasaan~ esok pagi baru gelabah tanya kawan soklan apa masuk pekse xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lepas tu tengok kira kanan time exam.. stress kalau tengok meja sebelah tengah tekun menjawab -_-''

      Delete
  3. haha betul sgt tu.. selalunya update status fb skali gtau smua org kite nak study.. tp study nye tak jugak mula sbb asyik reply komen kat fb huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aefa sep sikit! tau xpe..konon2 nak study kan..last2..hmm hampeh :D

      Delete
  4. normal ni masa ada facebook dulu, sekarang takde facebook selamat sikit laa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang affy da x guna fb ye? xpe kita sama2 guna blog pulak tau..kat sini lebih baik dan lebih tenang.. :')

      Delete
  5. haha.. selalu sangat macam tu.. masa lebih banyak terbuang kat fb.. hihi

    ReplyDelete

nuffnang