Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Wednesday, 20 November 2013

dapat header comel by ieya



terima kasih ieyaa.. baik hati sangat sebab hadiahkan saya header yang sangat comel tuuu..
sebenarnya semalam saya tukar background blog.. sebab rasa macam terang sangat..
blog sebelum ni warna pink (warna kegemaran)
saya cari background yang soft pink..tapi x jumpa.. last sekali jumpa yang sekarang ni..last sekali guna jela yang ni sebab malas dah nak cari..
semalam buat background baru dan hari ni dapat header baru pulak..
terharu sangat2..hehe..blog saya semua bau baru2 hari ni..hee
jom lompat bintang ieya

MyEm0.Com


comel kan header yang ieya buat ni.. secomel ieya..
jom ramai2 singgah blog ieya
rugilah kalau tak berkenalan dengan blogger yang baik hati ni

inilah ieya..comelkan? (ieya sory copy gambo,minta izin ye >_< )


(klik)


ieya saya hargai dan saya guna header yang awak bagi ni..maaf lambat bukak blog hari ni..
yeayy nak senaraikan ieya dalam bloglist saya..nanti senang nak terjah si comel ni :)


MyEm0.Com













18 comments:

  1. hiihihihi...thanx dear!! ^^ no biggie la tuu..hehe...sbg tanda terima kasih ieya kt aya...sbb jd follower ke-30 ieya..hehe.. ^^ nt senang2 singgah la blog ieya ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki dapat header comel tu.. insyaAllah mesti singgah punya kalau on blog ^_^

      Delete
  2. Comelnya aya ;) PG pun nak! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pg boleh tempah dengan ieya..ieya ambil tempahan edit blog :)

      Delete
  3. simple tapi cantik :D suka tengok~~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. aya suka simple tapi cantik :)

      Delete
  4. wahhh memang comel header tu aya :)

    ReplyDelete
  5. tahniah =D btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi =)

    http://santanmanis.blogspot.com/2013/11/pengalaman-sepanjang-berada-di-ktho.html

    ReplyDelete
  6. simple...kena la dgn background baru :)

    ReplyDelete
  7. waaa... jelesnya.. comel pulak tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. Best nyer.. kalau saya minta nak header baru dgn puteri ichigo ni .. agak2 boleh tak? hahahhaaa.. :P

    ReplyDelete

nuffnang