Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 4 November 2013

aktiviti hari ni adalah kompang dipalu pengantin baru




aktiviti hari nii pergi tengok pengantin baruu..
tengok sajalahh..
kite punya tak tahu lagi bilaa kan..
ambil berkat orang kata..
so besiap2 lepas zohor terus pacu laju2 dengan intan ke rumah my best friend paah..
paah mesej dia cakap dia yang kawin..padahal abang dia...xpe2 kita aminkan je agar en.safwan cepat2 masuk mintak cik paah kita..jangan tunggu lama2..nanti diambil orang..hee :)




uhuk mata lebam

sampai sana tepat time pengantin baru sampai...
terus sebok2 masuk rumah nak ambil tempat tengok pengantin..



time ni adik paah malu nak ambil gambar..dia pejam mata tak nak bukak..
tuu yang kecik sekali..mubin namanyaa..letak atas riba pujuk2 bukak mata..
time ni semua orang gelak tengok gelagat mubin..comel sangat mubin ni..
besar2 mesti handsome boy..

ok dah tengok pengantin terus perut berlagu mintak diisi..


nasi hujan panas terus penuh pinggan -_-'

teruja tengok nasi ni warna warni..terus ambil banyak..kihkih
tp ambil banyak pon perut x dapat nak habiskan semua..
jadi pembaziran berlaku lagi..ok salah saya sebab tamak 
>_<

dah habis makan apa lagi???
apa lagi kalau bukan tangkap gambarrrr.
lawan dalam handset siapa paling banyak gambar dialah pemenangnyaaaa
yeahhhh inilah masa yg kaum wanita nanti2kann
terus posing ala ala macam cantik je macam cantik je macam comel je....
sasaran utama km adalah pelamin..tapi tengah ramai orang...terus km ubah plan
hendap bilik pengantin xda orang..cepat2 masuk, kunci pintu dan terus tidur atas katil pengantin pasal kenyang makan tadi..jadi rasa mengantuk..tiba2 pintu diketuk..km cepat2 bangun dan pura2 posing..



dari kiri saya, intan, paah

(hee tipu je tido atas katil pengantin..landing2 sii sii kitttt jeee)


barisan hadapan dari kiri ummi, paah, fatin, belakang dari kiri intan dan saya

pada mulanya semua masih boleh kawal diri....


tiba2 sekelip mata intan mengusyar line....terus dia mengganas bila tengok barang2 hantaran ni
tengok umi siap baring atas bantal lagi..
kihkih


linr clear kata intan 





yeahhhh

bukti tangan intan tengah selongkar laju2 hantaran..
please behave your self  intan -_-''
saya tak masuk campur..
saya cuma terpenyek sikit je barang tuu..saya tak sengaja..jadi sila maafkan saya
T.T


buku bertajuk suami yang paling dicintai isteri :)

habis selongkar dalam bilik
km tibai pelamin pulak..ini pelamin kami yang punya sekarang..heee







kompang dipalu, pengantin malu (apa hal kaki ku jadi mcm tu? )

mubin *handsome boy

mubin sudah tidak malu lagi..

mubin bagi goodies beg dan bunga kecil warna kuning tanda perkenalan


gambar ini cuba menarik perhatian mubin...

paah tertunduk malu

intan tertunduk ayu



saya tertunduk sedih..(???) xpasal2 sedih




ros putih 


mat romeo dengan ros wakaka 

romeo sangat..haha..mengajar bukan2 budak jadi jiwang


will you marry me?

mubin telah me 'reject' dua orang yang tadi..




ehhh cinta tiga segi??



lamaran diterima





terus bergambar atas pelamin




ohh mubin maluu lagi..terus dia tutup muka..


yg lain pun layan terus jadi pengapit secara percuma


mubin dah bosan..haha pemalu sangat

only me :')




errr siapa pengantin sebenarnya ni? ni entry pengantin baru or entry buat huru hara di majlis orang?? hihihi
heee mana2 pun boleh..
yang penting hari ni dapat luangkan masa dengan kawan2... dapat hilangkan stress ni :)
apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT ABANG DAN KAKAK IPAR PAAH. SEMOGA BERKEKALAN TILL JANNAH :)




ps: rasa nak pergi memancing..tenangnyaa hati kalau dapat tengok ikan renang2 ;)


SALAM MAAL HIJRAH :)






19 comments:

  1. wahhh...best nye... x sabar pulak dayat nak kawin :)/....padahal baru je 18 :(

    ReplyDelete
  2. tengok gambar org kawin.. teringat banyak dah kwan2 yg smaa blajar dlu.. slamat bknalan.. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 dah bina hidup baru :)

      Delete
    2. tu la.. rasa mcm sekejap je belajar.

      Delete
  3. ni dah macam hijack majlis kawen orang je ni.. gambar pengantin ckit je, korang plak yg lebih2 eh? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha opsss kannn kann gambar pengantin ada dua ok letteww.. :D

      Delete
  4. skrg ada 3 invitation wedding kwn mase study dulu.. hukkss.. kite bile lagi ni? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa nanti bila dah sampai seru..bila dah sampai masanya pasti tiba giliran aefa pulak.sekarangg kitaa nikmati zaman bujang puas2 :)

      Delete
  5. smoga lepas ni masa untuk tuan blog pula...
    salam maal hijrah....

    ReplyDelete
  6. weeee... nasik uje panas ,, ahhh sedappp nyoooo

    ReplyDelete
  7. wah bestnya pergi tengok kawen..ada lakonan cinta 3 segi lagi hehe..:)

    ReplyDelete
  8. Lama xsgah cni. C0mel la aya ni. :))

    ReplyDelete
  9. ambil berkat majlis kawen org eks..hihi..

    ReplyDelete
  10. Takpe, kita amik aura pengantin dulu. Mana tau bulan depan bole makan nasi minyak sendiri. Hee

    ReplyDelete

nuffnang