Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Friday, 1 November 2013

1000 tahun pun tak kan pernah faham hati orang









salam jumaat semua :')








23 comments:

  1. betol tu... hati kita adalah sesuatu yg harus kita jaga sebaik nya ^_^

    ReplyDelete
  2. ohh...jagan hati la yg paling susah...even hati sendiri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul..hati sendiri pun susah jugak nak jaga..hmm

      Delete
  3. betul3x:) salam jumaat jugak aya,hihi

    ReplyDelete
  4. yaa..memang susah nak faham hati org lain..lebih baik jga hati diri sendiri.. salam jumaat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. last sekali sama2 x faham.. sama2 xyah jaga hati.. ikot cara masing2.hee

      Delete
  5. salam..1st time masuk sini..dh masuk tu dgr lagu best sambil bace entry latest ni..feeling lak tetibe..haaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. auww thanks dear masuk blog saya.. feeling2 gitteww eh masuk sini..jadi sila masuksini hari2 dan feeling hari2 tau :D

      Delete
    2. haha..ok then..done follow. thanks

      Delete
  6. Hati adalah pekara yg ssh nak faham dialam semesta..huh
    hati sendiri pon belom tentu leh faham... kite sendiri pon x kn dpt faham diri kite inikan pula nak faham hati org lain dan mintk difahami...susah...susah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul cakap awak tu :'( hati kita sendiri kita tak dapat faham.. lagi nak faham hati orang dan mintak difahami.. :(

      Delete
  7. setuju2. org lain mmng tkkan faham apa yg kita fikir. tpi seelok-eloknya kita perlu jaga hati org lain dgn hati sendiri kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat jaga..tetap ada yg x kena :)

      Delete
  8. hai..pink nyer blog...cantik...salam singgah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. i love pinky2..thanks dear singgah sini :)

      Delete
  9. betol tu Aya =) sblum nk bhgia dgn orang lain..kenalah bhgiakn diri sndri dlu

    ReplyDelete

nuffnang