Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 8 October 2013

jangan main banyak boleh tak?





sejak saya habis presentation hari tu saya rasa banyak main laa..banyak on9..(berblogging maksud saya, twitter, instagram, pesbuk kurang sikit pasal bosan) sekarang dah rasa effect dia.. saya rasa tangkap dalam kepala..saya rasa saya kena berehat seketika.ecewahhh dah macam orang tua dah...
MyEm0.Com



xdalah saya serius ni.nampak tak muka serius saya?
 MyEm0.Com


sekarang ni bila saya bukak blog atau bukak laptop je terus rasa pening dan nak muntah.. memang betul lah berblog sampai nak muntah..
MyEm0.Com


saya tak dapat nak menghayati entri2 di blog bila keadaan macam ni.. saya rasa saya perlu berehat seketika sebab sekarang penghujung sem..saya masih ada satu lagi projek yang perlu saya submit..saya perlu fokus..pelajaran harus saya utamakan.
MyEm0.Com



kalau cikgu marah saya siapa nak tanggung.saya jugak kena..
MyEm0.Com


kesihatan juga terabai kalau macam ini..
MyEm0.Com


siapa lagi nak sayang diri saya kalau bukan saya sendiri..saya sayang diri saya! awak sayang saya tak?ehhh tak takk awak sayang diri awak tak? saya bukan merepek..tp saya pon dah blur sekarang..insaf jap satu hari.
MyEm0.Com


saya perlu meninggalkan dunia sosial ini(blog,twitter,fb,instag)
nanti kerja saya dah siap submit..kita bersosial balik ok? phheww
 MyEm0.Com



terima kasih yang sudi singgah blog saya yang x semenggah ni.. i lap uols. tapi kalau awak tak sayang saya xpelah..saya tau saya ni menyusahkan semua orang..saya ni pentingkan diri sendiri.tapi awak pentingkan saya ke?saya masih kanak2 kenapa tak boleh nak mengalah dengan saya?  (baiklah xda kena mengena.emosi pagi2 pehal!!! )
MyEm0.Com


sebelum saya merepek panjang lebar..izinkan saya mengundur diri yg kecil molek daripada perkataan molek itu sendiri..saya mahu berehat...
jap sambung satu cerita..malam semalam saya tak dapat tido..itu buat kepala saya lagi tangkap.pasal apa tak boleh tido? ni yang geram ni!! saya dengar macam bunyi2.berderau darah naik terpancut ke kepala..ianya menakutkan..terus bukak lampu sampai pagi!! arghhh
 MyEm0.Com

kbye!



ps: siapa sini boleh ajar cara nak setting tarikh dan time post dalam blog ni?geram betol la..orang tulis hari ni, dia tulis kita post semalam..grrrr.MyEm0.Com kalau ada tuto pon boleh bg saya link ? maceh na.sweet sangat kalau dapat tolong saya

MyEm0.Com




masa dan tarikh sebenar
8/10/13
9:27am

18 comments:

  1. bgus2..kena rehat cukup2 tu..bia otak tu kembali normal..selamat beristirehat yup =) bab setting tu dah cek kt stting blog?? ada time kt setting blog..cuba tgok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mauu beristirehat japp :)

      ok tq atas tunjuk ajar ;)

      Delete
  2. takpe, focus pada pelajaran, tu lagi penting, ika pun berblogging bila ada masa je, bila busy study tak dan nak blogging lagi huhu
    Semoga siap ya projek tu! good luck aya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. thanks ika..good luck study jugak :)

      Delete
  3. salamzz...bahaya gak kalu buka laptop terus pening...kena byk rehat...awak ada masalah darah rendah ka..kerap pening ni...

    comei katun² lam entry awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kerap2 pening masalah darah rendaah ye??xtau lah saya ada darah rendah ke tak :(

      Delete
  4. hihi, tercian adik comel ni, meh sini mama tolong...
    pergi dashboard... > setting . language and formatting > kat formatting tu kan cari GMT +8.00 brunei. nanti terformat sendiri, pastu save.. abis cite... tak faham, jerit ke shoutbusuk mama ye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy dah menjadikk..tq mama..sayanggg mama :)

      Delete
  5. memang kadang2 bila kita down .. kene cari ketenangan.. kalau rasa perlu berbuat begitu sila la.. boleh jer jauh kan diri dari alam maya ni.. sape kata tak sayang rakan blogger :D.. keep well k

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob sob en.travel memahami gituu.. maceh en.travel :)

      Delete
    2. Sebab sy pun.. dunia reality dan alam maya tak sama.. :D

      Delete
  6. Cara nak tukar date tu pergi kat setting
    Setting > Language & formatting > time zone tukar GMT+08.00 (Kuala Lumpur)
    Selamat mencuba :)

    ReplyDelete

nuffnang