Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 24 October 2013

cathy doll by kartmart




siapa suka CATHY DOLL BY KARTMART?
pernah pakai?
semua product cathy doll kenapa laaa haiii comel sangat

jom tengok antara produk dari cathy doll

















comel bukan??
product cathy doll ni bukan comel dari luaran je..tp hasilnya pun memang best! puas hati tau..berkesan.. 
suka sangat produk ni.. siapa nak jadi gadis kpop boleh try produk ni okayy heee
nanti saya cerita kebaikannya
sekarang x sempat nak siapkan entry lagi..ni pun update cepat2 sebab nak kejar masa..
ada hal pulak 



ok kalau ada yang berminat dengan produk ni boleh pm klik sini : house of sofieya

semua produk cathy doll boleh didapati di

14 comments:

  1. awk yg jual ke?? pmpn pntang nmpak bnda comel kn..ibu sy sllu jgak sruh beli pncuci muka..tp sy ttp xberminat..rsanya cukup la minum air msak n cuci muka dgn air suam..pn boleh jgak kn =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya jual..laki x boleh pakai ni..kang lain jadinya.heee
      ok lettew pakai air suam je..lg bagus kalau pakai pencucimuka lelaki ganier man tu pun ok jugak :)

      Delete
  2. Aah lah, produk dia sume comel2 tapi berkesan tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah berkesan..kena pakai selaluu..jangan skip2.. akan berkesan la..saya paling suka cathy doll magic cream.yg tu paling hot.best!

      Delete
  3. Comel nye produk nie.. pernah jugak ngk ia dijual kat dealmates..

    ReplyDelete
  4. salam dear :) sy nak ajar cara nak guna 8share dan churpchurp :)

    kat link ni eh : http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/10/income-sampingan-8share-churpchurp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik..nanti saya tengok.nak jugak tauu..saya dah buat tp x berapa nak faham sangat :) tq ye ajar

      Delete
  5. Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

    ReplyDelete
  6. dia py lotion tu sama tak macam red pome? sbb red pome tu melekit laa.. huhu.. :) singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain awak..saya suka cathy doll magic cream lagi dari red pome.. fungsi dia sama je..untuk mencerah..lagi pekat tekstur magic cream dari red pome :)

      Delete

nuffnang