Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 8 October 2013

bb cream lagi



yeayyy ada bb cream baru

MyEm0.Com


lalalalala
i love i love i love bb cream

ekceli saya beli dua


mistine professional bb (baby)
dan

mistine professional bb (gold)


yang bb kotak putih tu saya dah try dan memang bb cream paling saya suka sekali.. i loike sangat!

yang kotak biru (baby) ni saya tak pernah cuba lagi.. baru nak test power ke tak.hewhewhewhew

baby?

babyy?? adakah bila saya pakai bb baby ni wajah saya akan jadi gebu dan comel macam baby?
MyEm0.Com

auwww  x sabar nak pakai esok time nak hantar kakngah gi kerja..cett beli bb pakai buat hantar kakngah gi kerja je? awak semua tolong kefahaman..yelahh sekarang ni musim hujan..nak gi jalan mana..so test pakai je dulu..
muehehehe

MyEm0.Com





jom tengok apa kebaikan bb cream baby ni :)

smooth skin with bb baby micro powder
high moisturizer healthy & brightening skin
sebum control
spf 30

MyEm0.Com
bestnya bestnyaa
harap2 jadi baby la esok

MyEm0.Com

atau pun jadi gadis kpop mungkin?

MyEm0.Com


siapa pernah cuba bb ni? review sikit best ke tidak.. 


p/s: tolong klik tabung saya please MyEm0.Com pasal duit dah habis beli bb cream ni..oh man!
saya tak bersalah!bb cream tu yang bersalah sebab...sebab..





sebab.............












sebab....................









sebab...................





mempengaruhi saya...
MyEm0.Com




kbye! nak tido








mood malam ni : sedih sebab........  MyEm0.Com ermmm malas nak cakap..cakap banyak pon tak guna..baik tido tido dan tido! MyEm0.Com

8 comments:

  1. kalau nak cantik sanggup bbelanja lbih kan?
    hehe....

    ReplyDelete
  2. ok la 2 kot =) orang prmpuan mmg jga muka kn..awat plak sedih2?? nk komen pedas pn xjd dah ni he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la komen pedas2 saya masih kanak2 :)

      Delete
  3. jangan la komen pedas2 saya masih kanak2 :)

    ReplyDelete
  4. kak pakai bb cream gak tapi jenama lain la... ^_^

    ReplyDelete
  5. no comment sebab diri sendiri tak into make up stuff sangat..haha

    ReplyDelete
  6. kak mia tak pernah pakai bb cream..

    ReplyDelete

nuffnang