Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 7 October 2013

baby paling comel yang menjadi kegilaan ramai




nama bayi comel tu NUR ALYA IRDINA BINTI MOHD AFIQ
patung ke bayi ni?atau patung bayi?

setiap kali saya bukak fb mesti nak tengok baby comel, cantik, cun ni..juga mestilah sebab nak tengok mummy irdina paling gorjes dalam dunia ni..siapa tak kenal dengan baby femes amos macam ummi dia..anak kepada blogger femes paling comel nurul ain abdul salam . kenapa laa dua beranak ni comel sangat macam anak patung.. tiap2 hari nak tengok dua patung bergerak ni..hari2 nak tengok video irdina kat instagram kak ain .
tau tak video tu buat saya senyum sorang2.. seronok tengok keletah baby..bestnya ada anak comel macam tu... sanggup berhenti kerja kalau ada anak comel macam tu. hari2 kerja jaga anak je 24 jam..hihihi

comel comel comel!

nampak tak betapa sukanya tengok irdina dan kak ain sampai bukak banyak2 video dia
kadang ulang tengok benda yang sama pun x bosan
sebab memang tak puas tengok!



ummi dengan irdina atau kakak dengan irdina?

blog kak ain (L.O.V.E) memang wajib kena bookmark..pasal senang terus klik je..malas taip punya pasal.hewhew
bila baca blog kak ain mesti senyum sorang2..pasal apa? pasal sweet sangat..
kamu semua pun mesti macam tu jugak kan bila baca blog kak ain...sep sikit!
tiap2 hari sebelum masuk blog sendiri mesti masuk blog kak ain dulu..baca entry masa anak dara dulu..hihi best2..


ni gambar irdina baru lahir dulu..kecik molek lagi

oklah nak sambung layan bidio irdina 


MyEm0.Com

18 comments:

  1. 1st time tengok baby ni. memang comel :)

    ReplyDelete
  2. Yelah Aya..memang comel betul baby. cute sangat2!, ibunya pun cantik sekali!

    ReplyDelete
  3. comel sangat ni :) flawless, mesti dah besar nanti makin3 comel n cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tak nak cop buat menantu siap2.herher

      Delete
  4. Replies
    1. anak kak ain salam yang kiut2 tuu :)

      Delete
  5. Baby .. sape tak suka.. huhuhuuu.. kalau dapat nak dukung.. nak peluk.. nak kiss.. wangi jerr.. tapi kalau bapak bayi sorry hahahah :P
    Sorry lama tak update blog..kesihatan tak berapa elok skrg.. insyallah sihat nanti akan update.. doakn please :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kannn wangi jeee..

      sakit apa? en.travel cepat2 sembuh ok..nanti update banyak2 lagi kisah travel anda ;)

      Delete
  6. Comeynya baby tu kan...gebusss

    ReplyDelete
  7. Mak comel =) pastilah anak comel..anak dia 2 kembang betol pp..harap anak sy pn super duper comel jugak nnti..he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn.kalau dapat anak comel macam ni bg saya mengasuh ye ;)

      Delete

nuffnang