Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 23 September 2013

yeayy duit dari nuffnang bertambah



Add caption
alhamdulillah!

yahuuuuuuuuuuuuuuuuu.duit dari nuffnang bertambah. tapi tak adalah beriban.namun seronok bukan main kepalang lagiii..kepalang pun x macam ni.yeayyyy
buat semangat untuk berblog..hikhikhik


macehhh buat pembaca blog ni yang baik hati sudi singgah blog saya..tanpa kalian siapalah blog ini.
tanpa kalian saya takkan segembira kepalang ini :)
sayang blog ni ketat2..dan sayang pembaca blog ini :)

terima kasih sudi klik2 tabung bersama mu blog ini . terima kasih daun keladi, lain kali klik lagi (muehehe)








tq for reading this :)

32 comments:

  1. Replies
    1. yeayyy sama2 tahniahh awak.sep sikit! :D

      Delete
  2. Waaa.. hebat la.. so boleh la ajar sket mcm mne nak guna nuffnang nie hahhaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. en.travel saya pun sebenarnya baru je latak nuffnang ni.. sebab tu excited lebih..hehe
      alaa en.travel suruh saya ajar ye...saya tengok blog en.travel ramai yg hit kot..mesti banyak masyukk ni

      Delete
    2. baru je letak kot last month..
      memang serius tak tahu mcm nak guna nuffnang ni hahaha..
      kalau nak share pape emaik kat timetravelafif@gmail.com k hehehee.. :D

      Delete
    3. blog en.travel 28k ++ kot dia punya hit..memang terbaik laa..cuba masuk akaun nuffnang check berapa dah dapat

      Delete
    4. Dah check.. satu angka jer.. alhamdulillah la kan.. dari kosong kan.. xpe la biar je la kot.. :D

      Delete
  3. tahniah ye:) memang akan lebih bersemangat bila earning bertambah kan,hee...selamat menabung bersama nuffnang dear^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..semangat je nak blog kan..bukak nuffnang tadi terus teruja..sama2 kita menabung tauuu ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. tahniah tu saya anggap sebagai semangat utk diri saya :)

      Delete
  5. tahniah si kecik.. kikiki :D *buat peace :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. auww si kecikk yee..hihi tau2 je saya ni memang kecik :P

      Delete
  6. waaaa bestla . . muni tak pasang pon iklan nuffnang dekat blog
    dulu pasang tapi tak naik2 tabung haa . ni tgk aya pasang rsa nak try sekali lagi la . hehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasangg la awakk..sama2 menabung tau ;)

      Delete
  7. Alhamdulillah =) smoga makin bertambah..pelan2 kayuh yup..tahniah aya

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. boleh mintak belanje ni.. hihi :P
    teruskan ye :) congrats!

    ReplyDelete
  9. hehe..alhamdulillah .. rezeki tu... :)

    ReplyDelete
  10. Wahh jeless . Hehe pyka bru naik skit je . Ramai pyka tgk blogger yg lain naik banyak2 . Jeles .

    ReplyDelete
  11. nice... good job
    lets visit my blog
    http://khaiblogzz.blogspot.com

    ReplyDelete

nuffnang