Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Saturday, 14 September 2013

Selamat hari lahir abah

hari ni hari yang bermakna..hari kelahiran abah ku tercinta
semalam beria2 kol abah.. lawan siapa wish dulu.. siap bertumbuk berebut fon dengan kakngah.miuhehe
tapi malangnya adik ku si miela milah tu dah jadi oraang first...
grrrrrrrrrrrrrrr

tengah malam tu nampak kakngah dok edit2 gambar untuk wish kat fb abah. kelasss kau jah
INI TAK BOLEH JADI!!!!
kena buat lagi cantik ni..hahaha dengki giler kannnn
xkira2 nak jugak!! nak jugakkkk!
nak buat semalam tapi xda idea lagi nak decorate kad tu macam mana..
lagi satu kalau post awal2 nanti wall post dok bawah2 sekali pulak..
mana syoikkk lagu tuuu..
*hihi kantoi kat sini
yela dah edit lawa2 dok bawah pulak kan..
*lawa keee???

jadi ceritanya bangun hari ni dok baring2 jap terus ada mood nak mengedit bagai..
terus bukak photoshop cari2 gambar yang sesuai crop sana sini, cantum2 sana sini dan siap lahh..

TARAAAAAAAAAAAAAAAAA
..
.
.
.
.
.
.
.
.
http://ayazukiiscullen.blogspot.com/

lepas dah upload dalam fb aku menggelepar keseronokan.rasa puas dapat buat kad untuk abah.
over acting jerkk :3
hewhew
terus kol abah 
saya : ''hello abah kat mana?on9 x?''
abah : ''abah kat car wash ni.. lepas ni abah kol.''
saya: ''ok babai!''
puk letak.
lalala terus nyanyi2 kecil. x sabar nak abah tengok..
x lama lepas tu abah komen2 terharu..



heee sayang abahhh 
nanti balik sini kita beli kek tauu

^_^




No comments:

Post a Comment

nuffnang