Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 23 September 2013

google follow apakah ini?

apa semua ini?



sebenarnya apa benda fungsi benda alah ni? den pulak gatal tangan p tekan..jadi la cenggini haa.. boleh terang apa kebaikan dia? siapa tahu?huwaaaaaaaaaaaaaa
nak undo tak boleh dah..ke haku je yang x tau? permainan apa ni? apa ni? apa ni?
 please please please laaaaaa sesiapa yang baik hati tolong tenangkan saya sebelum saya bawa bertendang.





mood : emosi kalut dahh kalut dahh 








:(

12 comments:

  1. Hmmm, skrg ni google dah jd gedik lak nk ade bende alah cenggini.. Menyusahkan orang je ye dak? Btw, king cant help u coz king pun tak tau la fungsi bende alah ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaa gedikkk kannn google..xpe la kalu gituu

      Delete
  2. Hurmm.. no idea jugak cane nak buang bende tu.. mungkin aya boleh main2 sket di google+ acount.. sebab dari settingblog ni memang tak ada.. gd luck hahaha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklahh..terima kasih en.time travel :D

      Delete
  3. dear, hihihi... remove je dear.. gantikan yang macam mama tu... hihi, mama pun kena juga behitu dulu. mama setting macam blog mama sekarang je. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. guano tu mama? ajar la mama..please mama mama.heee

      Delete
  4. Hahaha...G+ ni adalah menggantikan google reader yg dh ditutup thn lps kot kalau tak silap. Kalau dulu2 org nak baca entry blog yg diorg follow, mst kena buka satu link...dann link tu google reader.

    Skrg G+ pulak...lbh krg sama ngan konsep FB. Itu jerk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhhh gitu erkk..kira xde effect apa2kann?

      Delete
  5. yang nana tau nanti kalau kita komen,n orang tu balas komen tu,akan ada notification infom kat G+ tu.....lebih kurang mcm fb la kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang fb ye nana..baiklah baiklah..

      Delete
  6. biarkan je =) best G+ ni..selain dpt naikkn trafik dgn mudah..ada kluar notification juga..mula2 mmg blur..dh lama ok je =) effect dia makin moden ha3..tp masih kurang mesra pgguna

    ReplyDelete
  7. g+ ni mcm profile lain lah selain dari profile blogger. cam dah revert ke new look la. lau tengok kat akak punya, akak pakai blogger punya. dulu pakai g+ pun bukan ada function pun. heh. :D

    ReplyDelete

nuffnang