Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 17 September 2013

Bedak yang paling best Natural Make up powder 3w clinic Professional made in korea

Assalamualaikum..
nak share pasal satu produk yang saya suka guna...
iaitu................


























taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inilah dia..

Natural Make Up Powder 
3w clinic Professional
3w Clinic Powder
Crystal Creator Bright
30g
Made in korea







Bedak ni sgt glemer dekat korea n japan...ramai artis2 bersependapat bahawa bedak ni bedak yg sgt bagus..disyorkan pakai bedak ni selepas pakai bb cream unuk nampak kesan yg menakjubkan.


Sejak Tahun 2009, Dodo Company,pembuat Palgantong telah merubah nama produknya menjad 3W Clinic. Semuaproduk bedak Palgantong VERSI BARUmenggunakan nama 3W Clinic.
Palgantong 3W Clinic Professional Powder yang digunakan oleh Make-UpArtists Professional ini diimport direct dariKorea, dan Best sellingpowder in Korea, Japan and Hongkong.
PALGANTONG pertama kali dilancarkan di Koreapada tahun 1999. Produkini sangat popular di kalangan Bintang FilmKorea dan 4 dari 5 wanitaKorea menggunakan produk yang sangat mengagumkan ini.
Di pasar kosmetik Japan yang terkenal ,Palgantong mencatat angka penjualan hingga 600 juta dari tahun 2002sampai 2006. Palgantong terpilih menjadi Japan’s Top Hit product dan menempati tempat teratas dalam penjualan bedak di jepun


siapa pernah pakai bedak ni? sepanjang hidup ku bedak ni lah yang paling best! 
serius tak tipu! (amboi ayat hihi)
tapi betul la, bedak ni dah lama saya guna..memang puas hati..
muka jadi tak berminyak dan long lasting mekap.
pipi jadi gebu ala2 emma maembong... kelasss kau jah!




dulu masa first time pakai bedak ni melalui kakak..waktu tu rasa macam woww gebusnyaa..hee
dulu curi2 pakai yang kakak punya masa dia tengah tidur senyap2 masuk bilik pakai..haha kan dah kantoi kat sini. 


ada dua kaler tau

natural beige dan light beige.bedak ni buat kita nampak natural..kulit rasa ringan je..

ianya buka bedak compact tau, tapi bedak debu...so kalau korang pakai memang nampak natural..

saya x suka pakai compact powder..lebih suka pakai debu..sebab nampak lebih natural..

lagi satu saya kulit yang sensitif, lebih bagus pakai bedak jenis debu..




baiklah apa kata testimoni?


Testimonial 1

pakai jugak...efek slim kat muka cam xdela jipo rasa.sbb muka jipo chubby..tapi glow tuh memang ada..best je..ni la satu2 nye bedak yang jipo pakai kat muka sampai 5-6 jam...kulit jipo xdela cerah...tapi bila pakai bedak nih akan nampak glow..so,cam perasan cerah sket...hehe


Testimonial 2

suree pkai gak loose powder ni...mmg best....lebih mabeles lps tepek bb cream, pastu sapu bedak ni ngan berus besar....mmg glow in the dark..hehe....xde la...kira best la bedak ni utk natural look....die tutup pores gak....tp suree pkai yg 10g version original beige.


Testimonial 3

kalau pakai malam kulit lagi nampak cantik...

sebab cahaya lampu kot...



Testimonial 4

cuba la lala..beli satu ..simpan wat stok ngandam..boleh harap gak bedak nih...gebu glow muka prantin ...kira function cam mac msfn gok...



Testimonial 5

wei...dodo ni mmg ok la..ok giler..

lg ok dr bedak debu silkygirl...

tahan lame..kalau ko x cuci muke ler..

kene panas pon still ok...

seriously dear..

Testimonial 6

iye ke?..hikhik malu nya saya... 

well, best kn pakai dodo ni... 
smpai my aunt ckp i macam artis indonesia...mekap cantik...


saya pakai bedak dodo. suka bedak dodo ni :)




nak cuba? whatsap 013-4998685/ visit ig @houseofsofieya
bedak ni tahan lama sangat..ikot cara pemakaian
saya punya tahan sampai 9 bulan..
berbaloi2!
kalau nak cuba boleh terjah page ni HOUSE OF SOFIEYA


^_^












17 comments:

  1. ok tak produk ni? sy pakai bedak johnsonbaby je tempek kat muka hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sangat2 awak.. ianya mineral powder. cubalah :)

      Delete
  2. mcm berminat gila . . memang oke sgt ke aya ?? rasa cam nak beli jee . . hee ~
    muni memang suka kalao glow2 ni . ihik :D

    ReplyDelete
  3. yapp memang ok sangat murniii..try laa awakk.mesti suka punya..best best best! sebab dari mineral :)

    ReplyDelete
  4. woww..koho comei la demo..he3..ambe xpkai smua ni..natural suda :p kah3..nice sharing =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaa yelaaa demo x pakai bedak la sebab demo laki..hihi

      Delete
  5. done follow sini no. 155
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wah.mcm best je. akak x penah pakai lg bedak ni.hihi

    ReplyDelete
  7. penah dgr, tp x penah cuba lg.. mcm best jugak bedak ni kan..

    ReplyDelete
  8. 9 bulan? betul ke..jimat duit beli bedak cm nie

    ReplyDelete
  9. sya berminat..nk beli ktne?

    ReplyDelete
  10. If muka ade parut2 jerwat leh tutup x..al maklum la..artis2 korea gebu2 je xde jerawat...

    zuerieybeautysecret.blogspot.com

    ReplyDelete

nuffnang