Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 17 September 2013

arghhh laparrrrrrr

tak boleh fokus nak membaca blog bila lapar..
lapar lapar lapar!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


haih anak dara p masak!!
baiklah baiklah pergi masak sekalang juga.
lepas ni sambung berblog lagi
babai~~~

(hidup jauh dengan family macam ni laa.huuu)


T.T

9 comments:

  1. kira ok la tu,rajen jugak nak masak ye,kalau nana beli je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee buat2 rajin je nana.mana tau ada mak2 lalu kat belog ni bekenan nak buat menantu..kihkih :D

      Delete
  2. xpe hidup jauh dari keluarga.hidup berdikari.nanti dah bersuami tak la terkial2.. :)

    ReplyDelete
  3. aya pndai masak yew ? rjin dya . kalao muni duduk rumah sewa time cuti je la masak haa . . time hari bekerja memang beli kat luar je . hehehe ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la sikit2 kalau nak bagi kenyang tu kan..hahaha ^_^

      Delete
  4. anak dara kenalh rajin memasak =) bru harmoni rumah tgga dgn suami esok2..xkn la nk masak megi jekn..botak kepala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bia je botak..(haha berlaku kejam)xpee botak itu seksi..layikkkk >_<

      Delete
  5. hu2... kalau lapo gi makan dulu.. jgn study dlm keadaan lapo.. nanti apa yg dibaca semua terbang dgn bunyi lagu perut tu.. hee..

    ReplyDelete

nuffnang