Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 4 June 2013

nak cerita lagi pasal skincare yang bagus ni.

Assalamualaikum..rasa nak kongsi sesuatu..baiklah saya nak kongsi tentang skincare white beauty perfect..siapa pernah dengar pasal produk ni? pernah pakai? produk ni femes sekarang sebab keberkesanannya..hari ni saya nak cerita pasal sabun pencuci dan magic cream dulu..

gluta kojic vit c soap atau sabun kojic. sabun ni sangat best..ni antara sabun yang saya paling suka.. rasa muka bersih sangat pakai sabun ni.. dulu time bekas2 parut saya masih merah, sabun ni la penyelamat saya..
sebelum saya bertemu dengan sabun kojic, saya ada masalah kulit..ada di entry saya yang lepas saya pakai produk dari dhia ardini..Alhamdulillah jerawat saya surut. dhia Ardini antara produk yang saya suka. saya jenis yang suka try skincare yang saya rasa selamat pada kulit dan bila tengok macam menarik, best, da bomb je terus rasa nak try..tapi bukan tangkap muat pakai je..saya akan search dulu, baca2 dulu apa kata orang lain yang pernah pakai. produk dari white beauty perfect ni selamat dan ada kelulusan kkm. muka saya jenis yang sensitif bila kena cahaya matahari mula la muka akan merah seperti udang panggang..
tapi selepas saya rawat bersungguh2 muka saya tak merah dah bila kena matahari..kulit dah x rasa pedih apa. sabun kojic ni sesuai dengan semua jenis kulit. kalau kadang2 jerawat ada naik sebijik dua, jerawat cepat kecut, parut2 mesti cepat je hilang, kulit rasa lembut dan bersih .alhamdulillah semua dengan izin Allah kalau kita sungguh2 usaha. (cewahhh hihi.tapi betol la :P ) sabun ni sangat berbaloi untuk dimiliki sebab berkesan, besar, tahan lama, sangat best! rugi tak cuba tau . jom baca sikit tentang kebaikan sabun ni lagi..






GLUTA KOJIC VIT C SOAP (WHITE PERFECT)

KELULUSAN KKM : NOT120301904K


DIAKUAI FARMASI : 049062



gabungan mantap kojic, gluta dan vit c dalam 1sabun. terbaik.


Sila ambik perhatian, kelulusan KKM dan Farmasi ini hanya untuk WHITE PERFECT 

GLUTAKOJIC VIT C SOAP. kelulusan ini xde kena mengena dgn sabun glutakojic yg lain.. 

hanya sabun jenama WHITE PERFECT mempunyai kelulusan seperti diatas.


Sabun yg paling laris.. makin mendapat sambutan mengalakan.. pemintaan begitu tinggi..

 hampir 500-1000pcs terjual dlm masa 1bulan.

permintaan luar jangkaan dan menjadi antara sabun kecantikan yg terbaik.

Diakuai oleh ramai customer, antara sabun terbaik untuk kecantikan kulit. kandungan 

gluta+kojic dan vit c mampu menyerlah kecantikan kulit anda.

Telah diuji dan mendapat kelulusan. diakuai oleh para ahli farmasi. licensed pharmacits 

and chemist , nombor 049062 





KEBAIKAN


- PARUT
- JERAWAT
- JERAGAT
- BLACKHEAD/WHITEHEAD
- LICINKAN KULIT
- SGT EFEKTIF UNTUK EXTRA WHITENING.
- KULIT LAGI TEGANG
- HILANG KESAN HITAM DI CELAH-CELAH BADAN.
- RATAKAN WARNA KULIT

Size 150g = rm45

lagi satu sabun ni boleh pakai di badan jugak uols! sebab tu saya cakap berbaloi dan jimat!


dipendekkan cerita lagi terus kita cerita pasal magic cream pulak :)





MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM


KKM NOT120405546K

Gabungan hebat glutathione, vit c, vit E untuk wajah yg cerah sempurna dan lebih sekata.

 merupakan agent terbaik dan popular yg sering digunakan di East Asia dalam produk 

penjagaan dan kecantikan kulit. Merupakan krim kecantikan yang dirumus khas dan 

diformulakan oleh ahli farmasi kecantikan. 

Pemakaian cream ini bersama White Perfect Gluta Kojc Vit c Soap dikatakan mampu 

memberi kesan berganda.

KEAJAIBAN PRODUK INI : 

- Mencerah dan memutihkan kulit.

- membantu memutihkan kulit dengan mengubahsuai penukaran eumelanine (gelap / 

coklat / pigmentasi kuning) kepada phaeomelanin (kemerahan pigmentasi putih)

- menjadikan kulit bercahaya dan sangat lembut

- Anti Penuaan (Awet Muda)

- membantu masalah jeragat/dark spot

- membantu masalah jerawat

- memudarkan parut hitam

- kandungan gluta, vit c dan e membantu masalah parut berlekuk

- Membantu masalah kulit berminyak

CARA PENGGUNAAN

- Guna 2x sehari. Pagi dan Malam

- Lepas cuci muka, sapukan krim ini di muka dan leher, kulit akan lebih cerah dan 

bercahaya
- Atau untuk lebih selesa, pakai di waktu malam sahaja.

- Bangun pagi, cuci bersih dengan WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP (Sekiranya 

guna)

-
KANDUNGAN AKTIF 

- Glutathione

- Vitamin C

- Vitamin E

- Coconut Oil


NOTE 

- Untuk kegunaan luaran sahaja

- Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive/ALERGIK

- Lebih efektif jika penggunaan krim ini disertakan dengan penggunaan White Perfect 

Gluta Kojic vit c Soap. 

HARGA : SM RM49.00 / SS RM53.00
BERAT : 15G


kesimpulannya saya rasa puas hati dengan produk ni. Jadi saya buat keputusan untuk jual. saya promot  dan syorkan produk ni sebab saya sendiri pernah mengalami masalah kulit sampai stress dulu.dan produk ni sangat disyorkan untuk siapa yang ada masalah seperti saya.

tengok produk ni dah masuk majalah mingguan wanita. alhamdulillah :)



kalau nak boleh sms ke 0134998685
emel ke minihouseaya222@yahoo.com 
atau boleh lawati page HOUSE OF SOFIEYA  (  KLIK SINI )
untuk lebih info..sebab kat page lebih update pasal produk ni dan ada testimonial.

thanks :)








1 comment:

  1. boleh tlg provide kkm number? sbb sy dh try carik kkm nuber utk soap ni tp xde dlm list kkm (http://portal.bpfk.gov.my/product_search.cfm)

    ReplyDelete

nuffnang