Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Saturday, 4 May 2013

nak share skincare yangg bagus nii




taraaaa..sekarang saya menggunakan skincare set collegen extragebu dari Dhia Ardhini :)
memang best sangat produk ni.
set collegen ni baru guna dua hari. muka rasa lembut..seronok picit pipi sendiri..
jerawat pon surut. serius best. paling penting produk ni halal, tidak mengandungi bahan2 yang merbahaya
dan berkesan. InsyaAllah dengan izin Allah.yang penting usaha dan semangat untuk dapatkan kulit yang sihat dan bebas cela (cewahhh)

Set ni terdiri daripada seketul sabun collegen, night cream dan foundation extragebu..
foundation dia halus sangat..tidak berminyak..tak payah pakai bedak.. muka xda nampak kilat2 berminyak ke apa..rasa macam tak pakai apa di muka..rasa ringan.ini benar tau.

Dulu masa jerawat saya teruk,down sangat,Alhamdulillah dipertemukan dengan DHIA ARDINI.,sy guna set susu beras dhia ardini mula-mula, memang jerawat kecut dan muka jadi halus, cerah, nampak berseri muka,sunburn di muka hilang habis..produk ni tidak menggelupaskan kulit kita, sangat lembut pada kulit.
muka saya sensitif tak boleh kena panas..bila kena panas je jadi merah..
Alhamdulillah lepas guna set susu beras dhia Ardini muka saya dah x jadi merah..lepas muka dah okay..
saya pon stop pakai sebab kepokaian duit.kihkih..
tapi sekarang kasih telah bertaut kembali dengan DHIA ARDINI. owner dia pon baik sangat..suka bagi freegift pada customer.moga dimurahkan lagi rezeki kak Jannah sekeluarga.amin


set lengkap susu beras(saya pakai set trial mula2)






set collegen extragebu( sekarang saya pakai yang ini pula)


ok la kita cerita sikit dulu.. nanti saya akan review lagi selepas dua minggu guna set collegen extragebu ni ;)





love DAC :)


5 comments:

  1. wah mmg nmpk perubahannya..nanti jgn lp review lg..
    bpe harga set trial ye?

    ReplyDelete
  2. yang tu harga set extragebu..kalaau set besar susu beras rm110
    , trial rm50

    ReplyDelete
  3. Set susu beras ada jual lagi ke..klu ad wasup sy 0124898967

    ReplyDelete

nuffnang