Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 18 April 2013

yeayy dating lagi dengan kak nurul ain abd salam

Pada rabu minggu yang lalu dating dengan ibu irdinaa.. kak nurul ain abd salam yang comel lote tuu..
buka fb tengok kak ain ada post kat fb..



yahuuuuuuu teruja tahap dewaaa...


terus mesej kak ain tanya ada dimana..ajak berdating lagi.. :)
kawan-kawan semua mahu berjumpa juga dengan kak ain secara live gitu haaa
terus lepas maghrib cepat2 bersiap dan terus menuju ke kfc, itu la tempat biasa kami selalu dating,
ingat kfc, ingat kak ain..pon bolehhh. 
masuk kfc terus nampak kak ain dan irdina yang paling comel tu. masuk2 terus salam2 dan cium2 sikit, cepat-cepat ambil irdina.comel sangattt duta michelin ni, tangan ketak ketak .hihihi
tapi irdina ngantok,letih banyak jalan-jalann.irdina tak nak layan kami semua..nak umi dan ayah dia je.. tapi tak kira tetap nak kacau hidung mahal dia tu..terus dia nangis..hihi comel sangat..


seronok dapat jumpa kak ain lagi..setiap kali jumpa makin cantik.apa rahsianya kak ain?kongsi banyak banyak...heee
kawan2 semua cakap kak ain dalam gambar cantik 100%..tapi jumpa secara live lagi cantik sangat 200% .. lagi cantik dari artis..humble pulak tu, suara lembut je.seriusly.

irdina kegilaan ramai :)

biasaa niiiiii :D

nanti jumpa lagi tau :)








No comments:

Post a Comment

nuffnang