Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 30 April 2013

GRRR






AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


(ARRGGHHH)


























































































































































KBYE! :/

Thursday, 18 April 2013

yeayy dating lagi dengan kak nurul ain abd salam

Pada rabu minggu yang lalu dating dengan ibu irdinaa.. kak nurul ain abd salam yang comel lote tuu..
buka fb tengok kak ain ada post kat fb..



yahuuuuuuu teruja tahap dewaaa...


terus mesej kak ain tanya ada dimana..ajak berdating lagi.. :)
kawan-kawan semua mahu berjumpa juga dengan kak ain secara live gitu haaa
terus lepas maghrib cepat2 bersiap dan terus menuju ke kfc, itu la tempat biasa kami selalu dating,
ingat kfc, ingat kak ain..pon bolehhh. 
masuk kfc terus nampak kak ain dan irdina yang paling comel tu. masuk2 terus salam2 dan cium2 sikit, cepat-cepat ambil irdina.comel sangattt duta michelin ni, tangan ketak ketak .hihihi
tapi irdina ngantok,letih banyak jalan-jalann.irdina tak nak layan kami semua..nak umi dan ayah dia je.. tapi tak kira tetap nak kacau hidung mahal dia tu..terus dia nangis..hihi comel sangat..


seronok dapat jumpa kak ain lagi..setiap kali jumpa makin cantik.apa rahsianya kak ain?kongsi banyak banyak...heee
kawan2 semua cakap kak ain dalam gambar cantik 100%..tapi jumpa secara live lagi cantik sangat 200% .. lagi cantik dari artis..humble pulak tu, suara lembut je.seriusly.

irdina kegilaan ramai :)

biasaa niiiiii :D

nanti jumpa lagi tau :)








Saturday, 13 April 2013

Sunday, 7 April 2013

aku juga punya perasaan




kadang kala susah bila banyak hati yang perlu jaga..
dan kadang - kadang hati kita sendiri yang tak terjaga, yang terabai..
dikala mahu menjaga hati orang lain..
hati sendiri yang sakit..
susah mahu puaskan hati orang lain...
hati sendiri belum puas..
Bersungguh nak menjaga hati orang lain..
tapi hati kita ada mereka jaga?
hanya pentingkan diri sendiri..hanya fikirkan hati sendiri..
aku yang pening kepala..
tidak tahu hati mana yang mahu dijaga..
bila mahu jaga hati kedua pihak..
tetap ada yang tidak puas hati..
aku ini hanya manusia biasa..
tidak mampu puaskan hati semua orang..
aku bukanlah robot yang boleh ikut semua yang kalian mahu..
aku juga punya hati bila dimarahi, dibebali bila kamu tidak puas hati
rasa teramat rimas dan bosan.. rasa mahu jauhkan diri..











:'(

errr huru hara punya blog



bukak blog terus rasa bosan dengan design lama.dah la kusam..x warna warnii.. BOSAN! tengok blog pon bosan..

hari ni rajin nak menghias blog pulak...tapi nampak macam terlalu warna warni pulakk...

pulakk dahhhh -_-''

ahhh biar jelaaaa... dah pening kepalaaa...

haaa kan dah jadi macam badut gittewww

xpe xpe nanti ada mood lagi rajin, bagi cantik2 sikit..barulah semangat nak tengok blog

kalau tak bukak blog terus tutup......



-______-''

Saturday, 6 April 2013

take note buat diri ini




" Perempuan wajib kena ada sifat malu, bila hilang sifat malu dalam diri, akan hilanglah maruah dia sebagai wanita" . kata para ulama " 






nuffnang