Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 17 December 2012

Pengakuan saya.

sebenarnya hari ni class dah start..hari kedua kelas..tapi tapi aku ponteng kelas hari ni.. kelas 3 jam!!!!!!
sebab sedih nak tinggal umi , abah dan adik2 kat rumahhhh..huwaaaa tak nak balik jitra !!

inilah dia akibat cuti lama sangat..jadi malas pulak

T.T

tadi lepas subuh rasa tak mengantok, so main main jap dengan adik..lepas tu 9.30 pagi rasa mengantok pulak..kunci jam pukul 10 tapi tak bangun..lepas tu pukul 11 umi kejut..

''nak pergi kelas pukul berapa? '' umi.

''hari ni kelas cancel kawan cakap'' terus aku tido balik....

huwaaaaa sekarang ni rasa takott dan serba salah sebab tipuuu...
huuuu

raya nanti saya mintakkk ampun ye umi abah..sobsob




>.<

1 comment:

nuffnang