Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 17 December 2012

deghfturmsjfnbnb

malam ni adik adik menceriakan saya dengan ragam mereka.. cukup untuk hiburkan hati . alhamdulillah. 

esok pagi pagi subuh kena bertolak ke jitra. kelas pagi dan petangg. 
jem  betul kena drive pagi2..ngantok sehhh. 


>_______<

Pengakuan saya.

sebenarnya hari ni class dah start..hari kedua kelas..tapi tapi aku ponteng kelas hari ni.. kelas 3 jam!!!!!!
sebab sedih nak tinggal umi , abah dan adik2 kat rumahhhh..huwaaaa tak nak balik jitra !!

inilah dia akibat cuti lama sangat..jadi malas pulak

T.T

tadi lepas subuh rasa tak mengantok, so main main jap dengan adik..lepas tu 9.30 pagi rasa mengantok pulak..kunci jam pukul 10 tapi tak bangun..lepas tu pukul 11 umi kejut..

''nak pergi kelas pukul berapa? '' umi.

''hari ni kelas cancel kawan cakap'' terus aku tido balik....

huwaaaaa sekarang ni rasa takott dan serba salah sebab tipuuu...
huuuu

raya nanti saya mintakkk ampun ye umi abah..sobsob




>.<

Saturday, 15 December 2012

Benar.

Dari keterpaksaan itu, perlaham-lahan kita akan menemukan hikmah dan akhirnya hati kita akan menjadi ikhlas keranaNya.







:')

huwaaa

huwa 1 : sejak dua menjak tiga menjak ni dalam perut selalu rasa sakit sakit sampai ke ulu hatiiii..kenapa kenapa kenapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tambah tambah kalau lepas makan, lepas tu terus baring..

huwa 2 : esok dah start sem baruuuu..tak puas lagi cutiiiiii..mencik mencik

ting tong



:')

nuffnang