Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Sunday, 2 September 2012

selamat hari raya kota kinabaluuuu

tahun ni beraya di sabah.. memang best sangat..rasa tak nak balikkk je..

raya pertama





jumpa pulak dengan baby yang comel lote ni..mula la nak mengasuh..pakat berebut nak kenyet pipi2 baby ni..comeyyyyyyyyyyyyy sangatttt... budak paling comel dan tak banyak ragam..
sportinggg.. 



raya kedua beraya di gunung kinaabaluu..berdejavuu jap :P
sejuk kat sini..best sangat!



























raya ketiga 








raya keempat

ehhh sekeping je ambil gambar sebab beraya kejap je..lepas tu balik tidoooo.hahaha






raya seterusnyaa gambar tak sempaat nak mintak simpan....


apa pun raya tahun ni sangat best walaupun beraya di negeri orang



sabah best!


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :)




3 comments:

  1. wahhhh sweetnya gambar2 tu... selamat hari raya juga ya...

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..waa bestnya raya di KK, cantinya view kat gunung tu, tuanpunya blog pun sweetnya..

    ReplyDelete

nuffnang