Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Thursday, 14 June 2012

archi sama dengan redo jadilah redha

siapa study architecture cepat angkat tangan.. suka tak jadi budak archi ? aku suka archi tapi xnak belajar..boleh tak macam tu ? =,=''
sebab apa x suka? sebabnya x cukop tidur.. (suka tido banyak2 =,=)
km x study sangat pon..sebab banyak buat projek.. subjek paling menyampah design..malas gila nak pikir design yang pelik2...dah la nak kena buat research.. kalau time mood malas tu memang x mendesign lah.. esok masok studio baru design terus secara spontan..ceh patot projek pon hampeh! =,=





bukti x cuko tido (masa sem 1)

tuuu nampak tak muka x cukup tidur..? segala jenis pucat kat muka..
kalau esok kami nak submit projek mesti muka sorang2 memang 'belemoih' , baju x beriron. dah xde masa nk melawa (sedeh), tambah dengan mata burung hantu yang menusuk jantung..
ye kami memang burung hantu! malam berjaga, siang tido..itulah harga yang perlu dibayar untuk ambil bidang ni.padan muka siapa suruh ambil bidang neh..huwaaa
xpe jiwa kental naaa ( xkental mana pon, selalu nangis bila projek kena reject) 
penat tambah sakit hati nak ulang buat benda yang sama.rasa nak bako je..kite bakoo   =,=



create design la sangat..haha




ni bakal arkitek berjaya...




saya? bakal meruntuhkan bangunan..  =,='
kami alahan perkataan REDO ! 



REDO itu REDHA ( Xdelah redha sangat nak buat balikkannn :P )















.........
















30 comments:

  1. Replies
    1. betol tu..nak berjaya kena usahakan.jom sama2 usaha ;)

      Delete
  2. kawan mai budak akitek pun cite yg life sangat busy..hewhewhew...sabo jelah ye... All the best .

    ReplyDelete
  3. haa tengah sabo jela ni..kalau tak dah lama kite bako je..hehe. thanks cik mai ;)

    ReplyDelete
  4. cantik2 je projek tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg diorang memang cantik..sy punye memang hampeh.sobsob

      Delete
  5. Go Girl. Go! Semangat! ^_~
    Bersusah-susah dahulu.. bersenang-senang kemudian. Insya-Allah :) Mudah2an berjaya hendakNya. Aminn. :)

    ReplyDelete
  6. ada kawan amik bidang ni,balik dari studio 3 pagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang x tido kalau ambil kos ni :D

      Delete
  7. be a great architect. just like ted mosby. haha i adore him.

    ;)

    ReplyDelete
  8. Bestnye..bakal2 arkitek lah ni..
    Good Luck ye..^^

    ReplyDelete
  9. good luck bakal arkitek :)

    ReplyDelete
  10. oppa follow sini... jom follow oppa balik.. kite support each other k.. nice blog n entry yg sgt cun

    ReplyDelete
  11. hahhahaaa... keja nanti kena buat bangunan tau bukan runtuhkan bngunan :p hahahhahahahaaaaa

    ReplyDelete
  12. mata panda tu benda normal bg budak archi..:D

    ReplyDelete
  13. akk dh kene dlu.. hihi.. tq follow blog akk.. :)
    archi ni mmg xsah klu xde redo.. hahaha

    ReplyDelete

nuffnang