Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Saturday, 14 April 2012

yeayy hang out

aktiviti hari ini keluar dengan kawan kawan. borak panjang panjang dan mengisi perut yang kosong dan giler lapar sebab dari pagi lagi tak makan....yuhuuuu best dapat jumpa macam ni .

 intan (baju putih) , saya (tudung shock pink) , pikah (baju coklat)


 robiha (tudung hitam ) hey robiha pose macam nak solat je.  :P





ambik kauu.. haha selekeh giler kami makan..akibat lapar teramat.. makan seketul ayam pon dah kenyang. tapi ku gagahi jua makan dua ketul. tapi tu pon tak habis..kekek


lepas melahap dengan rakusnya kami ngobrol ngobrol. robiha tak boleh blah gelak giler kuat x cover . meja kami la yang paling bising. :D 

perasaan rasa macam nak pergi duduk dan buat buat menyembang dengan pakcik dan makcik disebelah


pakcik dan makcik yang berjiran dengan meja kami

okay lepas ni kalau nak jumpa lagi kena pergi ke tempat yang tak ada orang. hahaha 



okay apa pon hari ni hari yang menyeronokkan. :)

















kbye!  :)



No comments:

Post a Comment

nuffnang