Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Monday, 30 April 2012

mari merapu bersama simsimi





simi......simi..

haa kalau nak hilangkan stress mari berkawan dengan Simsimi aka si comel katanya..
tapi kadang2 ayat dia macam kanak2 yg cakap memandai ..geram rasa nak penyet2..huu



layan aje simi ni ^^












sayang simi <3












^^v

18 belas hari lagi...

yeayyy haaa 18 hari lagi nak habis praktikal.. x sabar !!

sebab tersangat la boring.. dok ofis keje tido bangun kelipop2 mata lepas tu tido balik..
huwaa sangat boring tau~~ sobs sobs.

yeahh lepas habis praktikal cuti lagi dua bulan...

 sangat osem tau! >.<

dan..dan..dan..
mahu terbang ke sabah jumpa umi abah dan adik2 tersayang..

lepas tu jalan jalan sampai sakit kaki.. hiii x sabar!

jeles sangat tau tengok abah upload pic kat fb tempat2 yg demo jejalan. uk alohh~

hii x sabarnyaa nak ke sabah..jeles tau tiap2 hujung minggu ada je tempat2 best kome kome pergi..  

T.T


cepat la 18 hari berlalu..

tapi......

buku laporan praktikal ?
oh nooo. kena siapkan dulu!
sangat tak osem!















^^v

Sunday, 15 April 2012

heyy kawan







hey kawan hey waley waley hey hey

terima kasih la susah susah je buat aku macam ni . inilah yang dikatakan KAWAN yang sebenar.. sebab kalau SAHABAT lain..dia xde nye nak susah susah macam apa kau susah susah buat kat aku.
best giler kot dapat KAWAN yang macam ni . nyum nyum  .  kbye!

















=,='

....

just sharing this photo ^^v























^^v

tergilakan sky juice

thanks en.google utk pic yg omey omey ni . lalalala


hai hai hai

target saya setiap hari nak telan minum sky juice atau air kosong lebih 3 liter setiap hari...
paling kurang pon 8 gelas..

sebelum ni mesti cukop 8 gelas sehari.. sekarang ni nak bagi lebih 3 liter sehari ..
perasaan rasa macam ketagih pulak air kosong..  (hey ingat ni dadah ke siap ketagih segala ? )

dulu masa form 5 memang kurang giler minum air kosong.. kadang kadang dalam sehari lansung tak minum . eh bukan kadang kadang dah.tapi selaluu.owh noooo. teruk giler okeyy.. faktor duduk hostel lani .
(hostel jugak yang dipersalahkan) :P

disebabkan kurang minum air kosong makanan pon susah nak hadam.. nasib tak kena penyakit buasir.. uish mintak jauh derrr..


penting tau air kosong ni untuk tubuh badan . toksik toksik yang ada dalam badan kita ni akan di nyahh..huu

tambah tambah untuk orang yang ada masalah kulit macam i ni . lalala

thanks en.google utk gambar ni 







bubai babai boboi .









:)

Saturday, 14 April 2012

makan aja aja

yeayyy hari ni kakngah masak tomyam . kalau hari hari makan tomyam pon tak kesah..sebab aku gilakan tomyam . tapi tomyam tak gilakan aku pon.huuuu

 -____-




wah wah macam meletopss je.. nyum nyum

tapi tomyam yang paling meletop sekali pernah makan kat padang besar . seriussss sedappp .  >_<




ni laa tomyam paling meletops yang dimaksudkan tuu..ermmmm sedapp .
sedap hingga menjilat mangkuk . ^^






okeyy nak ke dapur ratah lauk senyap senyap. lalalalala













:)

yeayy hang out

aktiviti hari ini keluar dengan kawan kawan. borak panjang panjang dan mengisi perut yang kosong dan giler lapar sebab dari pagi lagi tak makan....yuhuuuu best dapat jumpa macam ni .

 intan (baju putih) , saya (tudung shock pink) , pikah (baju coklat)


 robiha (tudung hitam ) hey robiha pose macam nak solat je.  :P





ambik kauu.. haha selekeh giler kami makan..akibat lapar teramat.. makan seketul ayam pon dah kenyang. tapi ku gagahi jua makan dua ketul. tapi tu pon tak habis..kekek


lepas melahap dengan rakusnya kami ngobrol ngobrol. robiha tak boleh blah gelak giler kuat x cover . meja kami la yang paling bising. :D 

perasaan rasa macam nak pergi duduk dan buat buat menyembang dengan pakcik dan makcik disebelah


pakcik dan makcik yang berjiran dengan meja kami

okay lepas ni kalau nak jumpa lagi kena pergi ke tempat yang tak ada orang. hahaha 



okay apa pon hari ni hari yang menyeronokkan. :)

















kbye!  :)



lalalala

yeayyy hari ni nak keluar dating dengan kawan kawan sekolah . :)










LOMO Waterproof yang comel ni saya punya

jeng jeng







kalau nak capture pic dalam air kena la pasang cover dulu. suka cover dia. comel sangat >_<




Fed 2 tepi lomo saya ni kepunyaan Ponshone . Fed 2 dan Lomo berkawan baik :P


#hugs





:)

my first roll Lomography

ni fes roll saya. tapi macam merapu gila tangkap gambar. disebabkan teruja habis semua benda nak ambil gambar.. hee









    yang sekeping ni Ponshone yg capture :)

  disebabkan fes roll boleh dimaafkan gambar yang meraban ni..huuuu

^^v









kbye! :)

Friday, 13 April 2012

holaaa

mak ai lama bebenor x singgah blog sendiri.
miss u lah blog

*hugs

malunya baca entry entry lama.. >__<
mari kemaskini blog... kena hapuskan enrty yang memalukan diriku ini.huuu   ^^v


 :)

nuffnang