Klik tabung saya. KLIK! KLIK! KLIK!

tinggalkan link url anda :)

Tuesday, 16 February 2016

🌸 JOM FLAWLESS KAN KULIT TANPA SKINCARE 🌸

Assalamualaikum...

hari tu aya ada baca tips kulit flawless tanpa susah2 nk beli skincare..jom amalkan..aya dah cuba tips ni memangg bestttt.muka rasa lembutt gebus jee..



ni aya share dan paste tips ni..dapat dari FB.


🌸 FLAWLESS KAN KULIT TANPA SKINCARE 🌸

Dah lama nak share . tp sebab takde masa so harini baru berkesempatan . Ni Fatin bagi details lengkap ye !

BAHAN-BAHAN
1 1/2 sudu kunyit serbuk
1 sudu yogurt ( Perisa Asli )
1 sudu madu

===============
1 - Sediakan bekas plastik yang korang dah tak sayang sebab nnt kunyit tu akan lekat warnanya.
2 - Masukkan satu persatu bahan tadi menggunakan SUDU PLASTIK . ( Sudu besi boleh hilangkan khasiat madu )
3 - Tak pun pakai je sudu yogurt tu .
4 - Gaulkan sampai sebati semua .
5 - Pastikan dia pekat dan tak menitik .
6 - Ratakan di muka guna belakang sudu .
Jimat tayah beli berus 😝
7 - Biar dalam 30 minit sehingga kering
8 - Basuh muka guna air suam & pencuci muka korang dan scrub muka terus ( amat digalakkan )

Pssss : Sediakan towel muka yg korang dah tak sayang sebab nnt kena kesan kunyit

KELEBIHAN :
❤ Kulit jadi cerah dan flawless
❤ Glowing kan kulit
❤ Sembuhkan jerawat
❤ Kurangkan pigmentasi
❤ Anti Aging (penuaan)
❤ Kurangkan infection
❤ Kulit rasa lembab je
❤ Pulihkan dari surnbun ( terbakaq)
❤ Kurangkan gelap bawah mata

πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ Fatin dah amalkan setahun ++, seminggu 2 kali . Paling malas seminggu sekali .

===
SOALAN FAMOUS
πŸ‘‰πŸΌ " Tak jadi kuning ke muka tu nanti ? "
YES, Muka kita akan jadi sedikit kekuningan . Tapi selepas beberapa jam saja . Sebabtu fatin galakkan scrub muka selepas tu .

πŸ‘‰πŸ» " Berapa lama nak nampak kesan ? "
Hmmm .. Tah la . Fatin tak kira pulak berapa lama . Tapi yang pasti selalu lah buat . Tiba2 orang dah tegur . EH FLAWLESS NYA KULIT ! hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
======
Sebenarnya , petua ni dapat masa fatin sembang dengan satu UNTIE CLEANER (India) masa belajar dulu. Walaupun kulit dia gelap , tapi glowing gila kulit dia ! Sebijik jerawat pun tarak . So dia bagi petua ni .

Dia kata orang india memang dok amal benda ni . Lagi2 time dorang nak kawin . Dorang akan kerap buat untuk naikkan seri pengantin . So kita ni cuba lah sebab nak nampak seri pengantin tu setiap hari . Kuikuikui 😝

Fatin lebih suka amalkan petua lama berbanding guna skincare yang kita taktau isi dia apa .

selamat beramal ye !

TAG kawan2 anda !

SHARE kalau suka 😍😍

kredit : Fatin Amierah


saya guna serbuk kunyit brand adabi

tak kisah madu brand apa..kalau madu asli lagi bagus ye

yogurt tak kisah brand apa ye..ambil yg asli


Selamat mencuba!


Sunday, 7 February 2016

i love ESP Shaklee! ^_^


Assalamualaikum.....

jom sihat dan cantik dengan shaklee :)


Tau tak dulu kulit saya sangat bermasalah..lepas habis spm jerawat naik mencanak2.. masa sekolah menengah tu zaman kegemilangan kulit muka lg.cewahh haha..time tu gebus je xde maslah..pencuci muka pon xde..tak pandang langsung la pencuci2 tu semua kononnyaa..
tak tau la hormon apa tiba2 kulit buat hal lepas spm..
bila sambung study lepas spm lagi la mencanak2 naik sebab stress kan time study..dgn makan tak tentu hala..tak tau cara nk jaga muka..sebab xde pengalaman dan xde org nk guide pon time tu..
lepas tu saya pon nekad nk rawat muka betol2..start jaga makan. start minum air yg banyak..time tu dah pandai menggoogle tips2 kulit cantik haha
time study dulu tak mampu lg nk beli full set shaklee..beli vitamin c je dulu.. alhamdulillah muka nmpak perubahan..kurang berminyak..lepas habis study baru start amalkan full set.alhamdulillah syukur dgn pengambilan yg konsisten kulit saya semakin pulih dan gebuss hikhik.

Saya pengguna tegar shaklee sekarang! sebab supplement dari shaklee memang terbaik. dan saya sangat percayakan shaklee bila dah rasai sendiri kesannya.. dari pengguna saya terus daftar untuk jadi pengedar shaklee jugak..sambil guna sambil jual..saya memang suka share tips2 penjagaan kulit dan diri..dan sy memang suka baca blog2 pasal kecantikan dan supplement ni..sebab buat saya bersemangat nak jaga diri..

masa 1st trimester tu saya agak alahan..tak lalu makan..benci tengok ayam time tu. tak suka tengok orang makan dan bau makanan..rasa nk marah je..time tu rasa nak hapuskan semua makanan dalam dunia ni bahahahahha (ngenggg)

time tu susah sgt nk telan supplement sampai keluar balik..muka pon jadi kusam..air tak nak minum sampai kena jangkitan kuman air kencing..sebab tak cukop air..lepas tu insaf..nekad nk lawan..paksa minum air dan ambil supplement..sedangkan saya ni jenis yg senang telan ubat/supplement dan kuat minum air,tp masa 1st trimester memang tak nak apa2 benda masuk dlm tekak ni..anak tekak tak nak terima..
lepas tu try minum jugak sikit2 air..kesian dekat baby..saya teringat balik saya dah janji nk bg yg terbaik untuk baby saya.bukan sekadar jadi ibubapa..buka sekadar melahirkan anak..tp saya nak jadi ibu bapa yg terbaik utk anak saya.nak bagi yg terbaik untuk dia..jadi saya cuba jugak paksa telan sampai nangis2 sebab nk muntah hahah.alhamdulillah lepas tu alahan makin ok.sekarang dah dapat amalkan dengan baik dan konsisten balikk...

memang terasa kelainannyaa..kulit memang nampak berseri2 je..cerah..badan bertenaga, jalan sana sini pon tak penat..relaks je hahaah
sampai orang lain yg risau tgk saya aktif sgt.yelahh jangan malas2 time preggy ni..nanti anak jadi malas hahah. dan jangan malas bergerak nanti gedempol la time preggy..
kata nak jadi hot mummy kannnn :P
kena la jaga betol2..saya lebih suka cara mencegah lebih baik dari mengubati..jangan dah gemuk baru laa time tu nak start jaga balikk..




Alhamdulillah happy bila ramai nk cuba esp shaklee.tp suggestion sy kalau kulit sgt bermasalah jgn bergantung dgn satu supplement saja.ada sorang customer sy kulit dia sgt bermasalah tp dia hanya ambil vit c saja.seminggu lepas tu dia whasap balik saya nak consume full set supplement skincare+esp. Alhamdulillah lepas tu baru kulit dia nampak perubahan yg ketara.jerawat mula surut dan parut2 mula pudar.kulit makin halus.tp yg bestnya esp ni bukan utk org yg hanya ada masalah kulit je.tp sgt bagus utk ibu hamil,ibu2 yg menyusu anak,sedang berpantang,bagus jugak yg nk diet sebab berikan tenaga yg berpanjangan.syukur alhamdulillah 😊. 


Boleh whatsap saya kalau nk rasa kebaikan esp ni juga..insyaAllah saya akan guide cara pengambilan yg betol..pastikan anda beli dgn SID shaklee yg boleh guide anda,bukannya lepas beli dibiarkan terkontang kanting..lepas tu korang ambil cara tak betol..bila tak berkesan salahkan produk..sedangkan salah diri sendiri tak amalkan dgn betool.kan dah rugii tuu..
boleh whatsapp saya..saya guna, saya jual dan saya guide :)
013-4998685 
^_^



saya mommy to be! yeayy :)

Assalamualaikum :)

alhamdulillah minggu ni dah masuk 17 weeks my pregnancy! hehe happy sangat..dah start rasa baby kick dgn smooth je..cepat saya rasa..mungkin sebab saya kurus..perut xde lemaks sgt..so cepat rasa hehe.

alhamdulillah sepanjang pregnant ni saya ambil set lengkap hamil shaklee. memang best sgt..memang saya amalkan dgn konsisten..teringat kata2 sifu cpm honey saya kita nak lahirkan anak yg sihat dan berkualiti..

bukan sekadar jadi ibubapa..tapi saya nk bg yg terbaik untuk baby saya..tak kisah berhabis duit asalkan baby sihat sempurna.

Btw saya terpengaruh nak add on set hamil salindah...siapa pernah cuba set hamil salindah? saya banyak baca feedback yg positif..kata mereka anak sgt2 bijak dan aktif ( bukan aktif yg annoying la hehe) aktif yg baik..ehhh gituu hahah

biasalaa kann anak pertama ni ekcited dia lain sikit hehe..


berinai

mekap resepsi 19/9/2015

resepsi :)

auww :')

my baby ;')



tak sempat update  pon kan pic kawin hari tu huu
tak berkesempatan..
update preggy terus jela haha
siapa ada instagram boleh la follow saya dekat sana..
saya lg aktif di instagram @ayazuki222

Monday, 25 January 2016

Nak share pengalaman saya amalkan Dwi Dara Collagen Complex




Assalamualaikum..hari ni nak cerita sikit pasal satu produk yg best ni..haha saya kan suka review produk2 yg saya consume..nak share lg dengan korang..pengalaman saya..benda bagus kena share..saya dah cuba almost 1 bulan..dan saya rasa produk ni sangat bagus..tambah2 berasaskan buah buahan yg bagus utk kulit dan kesihatan..siapa dekat sini pernah cuba Dwi Dara Collagen Complex? ce citer sikit..hee


Ok Dwi Dara COmplex ( DDC) ni berasaskan ekstrak anggur, oren yg kaya dgn vit c, apple merah, lemon, madu, buah delima, dan kurma..perghhh tu semua ada khasiat yg tinggi! bayangkan semua tu bergabung..memang gabungan yg mantap..gitteww

semua khasiat tu korang boleh dpt hanya dlm satu sachet je!


Cara saya ambil sehari 1 sachet dan minum air banyak2..selalu ambil pagi2 time breakfast tu..dan minum air 3 liter sehari..korang nk cantik jgn pemalas sgt nk minum air banyak2 ehh..nak cantik x? alang2 dah beli sila la amalkan dengan cara yg betol..dan tolong rajin sikit naaa..ni xmo minum air byk2 sebab tak larat ulang gi toilet..haip!

DDCC :)



Basically, Dwi Dara Collagen Complex ialah health & beauty liquid supplement yang mengandungi 20 sachets seunit. Supplement ni sangat mudah, just koyak dan minum saja. Tak perlu bancuh atau shake :)


Produk ini sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas. Wanita hamil, wanita menyusukan bayi dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikkan juga boleh consume :)


Bertindak untuk memutihkan kulit, menghilangkan jerawat, kurangkan kulit berminyak!


haa jom cantik2 korang..utk kepuasan sendiri jugak kan..ni tgk muka sendiri dekat cermin pon malas kalau dah kusam..suami pon sejuk hati tgk bini lawoo kehkeh :P


how to consume: 1 sachet per day preferably 1 hour before breakfast :)



Pengguna boleh dapat banyak benefits dari produk ini (please refer the attachment pic hehe).



Gabungan yg mantap ni rugi siapa yg x cuba! semua dalam satu sachet je!







Korang baca ni kebaikan DDCC :)





ni pic latest selepas consume Dwi Dara Collagen Complex selama sebulan!

jerawat cepat kecut, kulit sekata,parut jerawat cepat hilang, luka cepat sembuh!

glowing je kulit bila mekap..dan sennag nk apply mekap..
kulit rasa lembut dan fresh!


naked face! hehe

siapa yg pernah cuba? share la pengalaman hebat korang lepas amalkan DDCC yg super duper best ni! :) 



kalau ada yg tanya kat mana nak dapatkan Dwi Dara Collagen Complex ni..di sini saya sertakan link. KLIK je naa!

siapa nak cantik dan sihat cepat2 klik link yg diberi! :)


 Instagram: @dwidaraauthorized KLIK SINI!!

Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex


hotline: 018-219 5350






Tuesday, 8 September 2015

skincare baru saya setelah rehatkan muka dari sebarang produk




Assalamualaikum uols!

yeayyy happy dan semangat berkobar2 nii..hihi
i ada new baby boo sekarang..iaitu pencuci muka baru..ekeke
setelah berbulan rest muka dari sebarang produk..sebab kesan pakai produk yg ada merkuri..hurm sumpah stress..tanda2 stop produk yg ada merkuri dan bahan bahaya dah terjadi dekat saya..dah kena kesan2 nya..sedih wehhh..memang muka jadi naik jeragat..x pernah2 naik jeragat.huwaaa

tanda2 kesan stop pakai produk yg ada bahan bahaya yg terjadi dekat saya

1.muka jadi kusam tak berseri\
2.muka nampak pucat mcm muka sakit je
3. naik biji2 warna putih dalam kulit(bukan jerawat ye..xtau benda apa)
4.biji2 putih tu kena tunggu dia naik jadi jerawat..baru hilang biji2 tu..(biji2 putih tu mcm benda yg tersumbat xleh keluar)
5. naik jeragat!! :(
6.kulit jadi sensitif sgt!! :(


apa yg saya buat?
saya buang semua produk2 yg jahanamkan muka saya tu..restkan  muka! dan back to nature..sy sapu benda2 natural je kt muka..sapu tomatooo,lemon(pakai kejap je sebab pedih)
kurangkan mekap..pakai bb cream je sebab bb cream tekstur ringan..saya pakai bb cream cosmoderm@sunscreen cosmoderm..pandai2 la korang google nk tau mcm mana bentuk dia..kikiki
sunscreen cosmoderm ni bagus jugak la sebab dlm masa yg sama dia merawat kulit kita.

setelah berbulan jugak la saya rawat nuka kan..rest muka..kawan ada suggest gel jerawat edleen..dia bg saya free je..hihi.saya pakai memang kecut! ya Allah bersyukur sgt! T__T
jerawat dekat dahi semua kecut..huhu..eh nak tgk pic ke? haha jap nk tunjuk dahi ku yg berjerawat hari tuu

sebelum dan selepas rawat jerawat tu


sy memang suka gel hilangkan jerawat yg berasaskan tea tree dan extract herba2 ni..so memang ngam la pakai gel jerawat ni..ehh korang kena cuba k!

haa lepas tu bila jerawat dah hilang kita fokus la untuk pudarkan parut dan cerahkan muka..hihi..ingat fokus satu2..

now saya pakai pencuci muka nutriwhite! memang besttt..xde bau dan xde pewarna..produk yg bagus xde pewangi tiruan dan pewarna tauu..saya pulak memang tengah trauma kan pakai produk2 skincare malaysia ni..so saya pilih nutriwhite,,besar pulak tuu..baca review ramai cakap bestt..dan yg paling best setahun wehh tahan! berbaloi giler kan.xyah susah2 beli tiap2 bulan..jadi mahal balik kan tiap2 bulan nk kena bbeli..yg best berasaskan natural nutrient.


taraaaa nutriwhite




si gemok kuuu.hihi. dah pakai memang besttttt..lembut je mukaaa..whitehead dan blackhead hilang!rasa bersih je muka..xde pedih2 dan peeling bagai tu ehh..no no no!serik!muka pon makin cerah! yeayyyy





slow2 nak beli set lengkap nutriwhite.hihi..addict sangat dah..
so korang yg ada masalah mcm sy try laa apa yg saya cuba..saya share je
apa yg bagus..dan sesuai kan..

dan supplement saya amalkan esp+vit c shaklee.produk ni dah lebih 50 tahun.
berasaskan natural.dan dijamin selamat!satu dunia guna tau shaklee ni.
produk malaysia bukan xnak support..tp serik di tipu :(

and ni kulit saya sekarang.alhamdulillah dah ok dari hari tu :)

senyum kambing kikiki


so kesimpulannya saya sangat puas hati la guna skincare baru ni..insyaAllah xnakkk dah tukar lain..serikk..kalau produk2 yg tawarkan cantik dlm masa 3 hari ke seminggu ke baik xyah laa..mengarut! ye memang cantik awal..lama2 ke laut jadinyaa..hancur muka..saya sendiri pon dah alami..xmo dah la pakai produk2 yg buat kulit pedih dan gelupas2 bagai ni..kekonon healing creasis kan..

haa korangg apa2 boleh visit my ig tauu @ayazuki222 dan @houseofsofieya
and gegirl2 semua nak tanya apa2 pasal produk ni boleh whatsapp ke no ni 013-4998685 

ok bye! :)

Tuesday, 18 August 2015

help me! :'( #nuffnang





siapa tau cara untuk bukak balik akaun nuffnang? dah lama x bukak.pelik betol emel yg saya guna tu dia ckp x valid.bila sy nk reset password x boleh.dan bila sy bukak akaun nuffnang baru x dapat nk link kan dgn blog ni sebab dah ada link dgn akaun nuffnang lama..mcm mana ni?? tolongg saya siapa tau :(

Ayam Goreng Kunyit







Bahan-bahan ( 4-5 orang makan. )
5 keping dada ayam dipotong2 kecil.
3 urat kacang panjang di potong ikut suka.
2 batang baby corn.
1 biji bawang besar dihiris melintang.
3 ulas bawang putih di titik.
1 biji cili merah di mayang.
1 biji cili hijau di mayang.
1 biji telur kuning.
1 sudu makan tepung gandum.
1 1/2 sudu makan sos tiram.
Minyak untuk menggoreng.
1/2 sudu kecil garam, perasa & gula.

Cara-cara
Masukkan isi ayam yg telah dipotong kedalam bekas, bubuh sedikit garam, serbuk kunyit, kuning telur dan juga tepung gandum tadi. kemudian digaul sehingga rata.

Bubuh minyak banyak sikit ke dalam kuali dan tunggu sehingga minyak panas. Kemudian masukkan isi ayam yg telah diperap tadi ke dalam kuali dan mula menggoreng sehingga kekuningan. Jangan terlalu garing.

Tos kan ayam yang telah di goreng tadi dan keluarkan minyak dari kuali. Tinggalkan sedikit minyak di dalam kuali untuk sesi menumis pula.

Untuk bahan menumis pula, masukkan bawang putih, bawang besar, cili hijau dan merah, kacang panjang dan juga baby corn. Tumis sehingga naik bau, kemudian masukkan pula sedikit garam, perasa, gula dan juga sos tiram.

Masukkan ayam yg telah digoreng tadi ke dalam bahan yg telah ditumis dan di gaul rata.

Siap! Sedia untuk dihidangkan :))

klik! klik! klik! kihkih




huwaaaaaaaaa sedih laaa tgk nuffnang sendirii..uols help me! hukhuk..sedih  tak habis lg lupa pasword dan emel nuffnnag lamaaa. klik2 laa tabung nuffnang iols..


T_____________________________T

Monday, 17 August 2015

tercari-cari loose powder yang best? sudah tentulah loose powder 3w clinic!




pakai bedak dodo :)





assalam saya nk up lagi entry bedak fav saya bertahun2 lamanya ni..memang bestt
utk kulit sensitif sgt2 digalakkan..sebab kulit sensitif dan bermasalah please 
bedak compaq x sesuai dgn korang sebab menyumbat pori!
pakai loose powder.ada yg xtau ker loose powder tu apa??
bahasa kampungnya bedak debu laaa






Natural Make Up Powder 
3w clinic Professional
3w Clinic Powder
Crystal Creator Bright
30g
Made in korea







Bedak ni sgt glemer dekat korea n japan...ramai artis2 bersependapat bahawa bedak ni bedak yg sgt bagus..disyorkan pakai bedak ni selepas pakai bb cream unuk nampak kesan yg menakjubkan.


Sejak Tahun 2009, Dodo Company,pembuat Palgantong telah merubah nama produknya menjad 3W Clinic. Semuaproduk bedak Palgantong VERSI BARUmenggunakan nama 3W Clinic.
Palgantong 3W Clinic Professional Powder yang digunakan oleh Make-UpArtists Professional ini diimport direct dariKorea, dan Best sellingpowder in Korea, Japan and Hongkong.
PALGANTONG pertama kali dilancarkan di Koreapada tahun 1999. Produkini sangat popular di kalangan Bintang FilmKorea dan 4 dari 5 wanitaKorea menggunakan produk yang sangat mengagumkan ini.
Di pasar kosmetik Japan yang terkenal ,Palgantong mencatat angka penjualan hingga 600 juta dari tahun 2002sampai 2006. Palgantong terpilih menjadi Japan’s Top Hit product dan menempati tempat teratas dalam penjualan bedak di jepun


siapa pernah pakai bedak ni? sepanjang hidup ku bedak ni lah yang paling best! 
serius tak tipu! (amboi ayat hihi)
tapi betul la, bedak ni dah lama saya guna..memang puas hati..
muka jadi tak berminyak dan long lasting mekap.
pipi jadi gebu ala2 emma maembong... kelasss kau jah!




dulu masa first time pakai bedak ni melalui kakak..waktu tu rasa macam woww gebusnyaa..hee
dulu curi2 pakai yang kakak punya masa dia tengah tidur senyap2 masuk bilik pakai..haha kan dah kantoi kat sini. 


ada dua kaler tau

natural beige dan light beige.bedak ni buat kita nampak natural..kulit rasa ringan je..

ianya buka bedak compact tau, tapi bedak debu...so kalau korang pakai memang nampak natural..

saya x suka pakai compact powder..lebih suka pakai debu..sebab nampak lebih natural..

lagi satu saya kulit yang sensitif, lebih bagus pakai bedak jenis debu..




baiklah apa kata testimoni?


Testimonial 1

pakai jugak...efek slim kat muka cam xdela jipo rasa.sbb muka jipo chubby..tapi glow tuh memang ada..best je..ni la satu2 nye bedak yang jipo pakai kat muka sampai 5-6 jam...kulit jipo xdela cerah...tapi bila pakai bedak nih akan nampak glow..so,cam perasan cerah sket...hehe


Testimonial 2

suree pkai gak loose powder ni...mmg best....lebih mabeles lps tepek bb cream, pastu sapu bedak ni ngan berus besar....mmg glow in the dark..hehe....xde la...kira best la bedak ni utk natural look....die tutup pores gak....tp suree pkai yg 10g version original beige.


Testimonial 3

kalau pakai malam kulit lagi nampak cantik...

sebab cahaya lampu kot...



Testimonial 4

cuba la lala..beli satu ..simpan wat stok ngandam..boleh harap gak bedak nih...gebu glow muka prantin ...kira function cam mac msfn gok...



Testimonial 5

wei...dodo ni mmg ok la..ok giler..

lg ok dr bedak debu silkygirl...

tahan lame..kalau ko x cuci muke ler..

kene panas pon still ok...

seriously dear..

Testimonial 6

iye ke?..hikhik malu nya saya... 

well, best kn pakai dodo ni... 
smpai my aunt ckp i macam artis indonesia...mekap cantik...


jom cuba loose powder ni




harga hanya rm44 + postage rm6sm/rm9ss
berminat nak cuba? whatsapp 013-4998685

visit ig @houseofsofieya



bedak ni tahan lama sangat..ikot cara pemakaian
saya punya tahan sampai 9 bulan..
berbaloi2!
kalau nak cuba boleh terjah page ni HOUSE OF SOFIEYA


^_^

Thursday, 13 August 2015

supplement yang superb dan selamat!







cewah2 intro dah tempek muka sendiri.hehe
supplement fav i..
sehari ambil 1-2 biji..
selalu saya ambil pagi..sebelum breakfast..
bangun2 tido terus telan vitamin c shaklee ni
dan minum air..
make sure sehari 2-3 liter air ya
sebotol untuk 5-6 bulan.memang berbaloi2 sangat!
shaklee produk organik.xde campuran vitamin buatan mcm lambakan produk local sekarang..
selamat dan halal!
tak rugi cuba shaklee..tapi rugi kalau beli tapi tak makan
dan x amalkan dengan betol..
antara banyak2 produk yg saya pernah cuba dan kebanyakan produk sekarang ni.
saya percayakan shaklee je.sebab tak was2 dan tak ragu..
shaklee ni ada ujian klinikal.
so jom jadi pengguna yg bijak dengan menggunakan shaklee.
pilih produk yg selamat..jangan pilih produk yg ada kesan dikemudian hari..no no
jangan pilih prooduk yg cantik sekejap je..lepas tu meranaa T____T



nuffnang